|
Szkolenia |
Szkolenia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Zastanawiam się czy pójść na szkolenie dla leaderów, które ma również podnieść moje kwalifikacje. Czy dla pracodawcy jest to ważna rzecz na którą zwróci uwagę? Jeśli tak to czy znacie sprawdzone szkoelnia z tego zakresu? Czym się kierować przy ich wyborze? Dziękuję za informacje
To zależy czego oczekujesz po takim szkoleniu i w jakim zakresie chciałbyś się szkolić. Ze szkoleń dla liderów widziałam Business Minmapping organizowane przez firmę May Agency. Oni mieli szkolenie u nas w firmie także z zakresu mind mappingu, ale te szkolenia są odpowiednio dopasowane do różnych szczebli i stanowisk. Najlepiej wejdź na stronę May Agency i się zapoznaj z ich ofertą.
Dzięki za pomoc, faktycznie kiedyś czytałam książkę o tworzeniu różnych meta - planów i map myślowych. Trzeba to spróbować takiej metody, może akurat sprawdzi się w moim przypadku i pomoże w rozwijaniu umiejętności i podnoszeniu moich kwalifikacji. :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szkolenia": - szkolenia, szkolenia EFS, baza trenerów, baza szkoleniowa - szkolenia BHP - Szkolenia ISO - Szkolenia - szkolenia xtb?
• Strona 1 z 1
|
|