Witam mam 22 lata, jestem zorganizowany i odpowiedzialny, poszukuje pracy jako osobisty kierowca - szofer. Prawojazdy kat B posiadam od pięciu lat, obecnie mam rozpoczęty kurs na C, mam niemałe doświadczenie w kierowaniu pojazdami równierz ciężrowymi jak stary którymi jeździłem w wojsku, nie mam jednak żadnej dokumentacji która by to poświadczała.
Obecnie jestem całkowicie dyspozycyjny i zainteresowanej osobie zapewniam sumienność, punktualność, dyskrecję zawodową i zorganizowanie.
Ponadto mam doświadczenie, z racji wcześniej wykonywanego zawodu, w dziedzinie elektrotechniki. Mam wykształcenie ekonomiczno-administracyjne i przerwane studia na kierunku integracja europejska. Biegle obsługuję komputer i różne programy jak równierz temty internetu i sprzętu komputerowego tudzierz różnych napraw w dziedzinie informatyki nie są mi obce.
Proszę o poważne wiadomości od osób mogących mnie na takie stanowisko zatrudnić, proszę mnie nie pytać w mailach czy to ciekawe zajęcie. Lubię jeździć i chcę to robić zawodowo.
Mój email goodix@o2.pl