|
Sztuka Uwodzenia |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
slyszalam ze w pl dziala[lo?]juz kilka takich szkol uwodzenia.jakies2lata temu reklamowali sie nawet w KOBIECYCH czasopismach[brawa dla specow od marketingu;]]jednak teraz jakos o nich nie slychac.uwazam ze polska to nie usa i tu ''pick up artist''sie nie przyjmie;].polacy nawet ci zakompleksieni zamiast wydawac gruba kase na kursy spija sie i i tak zadzwonia do burdelu;]raczej czarno widze perspektywy dla takiego biznesu w Polsce
To spróbuj się zapisać na jakieś zajęcia z NLS :-)
Wszystkie terminy zajęte.
Wojtek ma racje. Wbrew pozorom, kursy uwodzenia itp. są cały czas na topie. Nie brakuje ludzi niesmialych albo chcacych podneisc swoje umiejetnosci lub ludzi ktorzy chca wyprobowac tego z ciekawosci ;)
o kurde...wojtek na niesmialego raczej nie wyglada;]jako kobieta daje wam slowo ze mozna wyczuc ze facet jest po takim kursie.probowal mnie pewien pan poderwac wdlg sztuczek z pa http://www.youtube.com/watch?v=k6i_i3JeDIE ale go nakrylam .zreszta jak mozna tworzyc schemat ktora ma zadziala na wszystkie skoro kazda kobieta jest inna?
Osobiście na takim kursie nie byłem jednak myślę, że jeżeli prowadzi go dobry praktyk NLP i NLS to może on naprawdę dużo dać.
pewnie tyle co rozmowa z psychologiem tylko z psycholog sie u nas jakos zle kojarzy.
Mylisz pojecia. Psycholog pomoze rozwiazac nam nasze problemy a te kursy sa aby sie doskonalic i ulatwiac sobie zycie. Rozmawialem z osobami po NLP i są bardzo zadowolone z kursu
psycholog tez pomoze w walce z niesmialoscia.roznica jest taka ze nie da ci patentu jak wyrwac laske
Ale tu nie chodzi tylko o niesmialosc. Takie kursy maja na celu pomoc w kontaktach ludzkich, nie tylko jak poderwac. Ulatwiaja nawiazywanie kontaktow co pozniej skutkuje w biznesie
hmm czyli sadzisz ze rozmowa z dobrym sychologiem nie wplynie pozytywnie na nawiazywanie kontaktow miedzyludzkich?lubisz sie klocic co?;].nie neguje idei kursow uwodzenia.jesli komus to pomoglo to naprade bardzo dobrze.
Szczerze powiedziawszy to nie wiem ;) nie korzystam i nie korzystałem z usług psychologa, poniewaz nie ejst mi potrzebny ;) czytalem tylko ksiazke sztuka uwodzenia i nawet probowalem kilka trickow z tej ksiazki i przyznam szczerze ze dziala ;) aczkolwiek nie wiem czy to gadka czy taki przystojniak ze mnie hehe, joke ;)) takie kursy to biznes i nie brakuje chetnych na nie, zlych opinii nie slyszalem o nich. Mozliwe ze zamiast kursu wystarczylby psycholog, jednak w Polsce psycholog kojerzy się odrazu z chorobą psychiczną i to ze chodzimy do psychologa jest tematem tabu. Polacy wolą iść na "kurs" bo to lepiej brzmi, że tak powiem ;)
swieta racja.a jakie to triki?zdradz nam;]
Jak chcesz to moge ci przeslac, ale to na priv ;p
dawaj;] otwarteokno@autograf.pl
Mogłaś odrazu napisać ze jesteś kobietą malejsza, bo takie rzeczy są tylko dla mężczyzn ;))
|
|