|
Szukam agencji ochrony |
Szukam agencji ochrony
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Oferty Usługi
Autor
Wiadomość
poszukuję firmy ochroniarskiej, która zajmie się ochroną mojej firmy i festynów, które organizujemy. Najlepiej, gdyby firma była z samego Poznania. Słyszałem, że Juwentus jest bardzo dobry, ale chciałbym poznać opinie innych i dowiedzieć się na co zwracać uwagę przy wyborze takiej firmy? abonament? obsługa? pozdrawiam
zadzwoń na infolinię Juwentusa, powiedz czego potrzebujesz i poproś ich o przedstawienie oferty, w porządku firma, utrzymują regularne kontakty z klientami, dojazd na interwencje zawsze mają w czasie, będziesz zadowolony
Juwentus jest dobry, ale sprawdź też Solid Security. Wiem, że chronią magazyny policji i są dobrzy w sytuacjach zapalnych typu awantury czy bójki.
Z tego co wiem mają niskie abonamenty i da się z nimi ponegocjować. Mają biuro i patrole w Poznaniu i w całym kraju; spokojnie możesz zadzwonić i poprosić ich o ofertę albo wycenę (robią ją za free). Więcej ofert-większe pole manewru. Powodzonka. Pozdrawiam.
zgadzam się z kolegą, lepiej przeanalizować więcej ofert niż potem żałować! Ja korzystam z usług firmy Juwentus. Ochraniają bardzo dużo imprez i inwestycji w trakcie budowy. Z tego, co wiem na pewno ochraniają w Krakowie tę budowę trzypoziomowego ronda ofiar katynia i przebudowę trasy pestki przy moście dworcowym w Poznaniu. To porządna firm, no i jakość usług, które oferuje są na bardzo dobrym poziomie!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam agencji ochrony": - Użycze koncesji Agencji Ochrony - Praca dla handlowca w Agencji Ochrony! - Szukam agencji.... reklamowej! - Szukam agencji interaktywnej - Szukam współinwestora / agencji IT w serwis www
• Strona 1 z 1
|
|