|
Szukam biznesu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam szukam dobrego pomysłu na większy biznes, posiadam magazyn auta dostawcze i trochę kasy . czekam na propozycje
Trzeba zobaczyc zeby uwierzyc,
Tu wszyscy wszytko szyja, buduja , tworza, nie jestem chinczykiem po prostu widze co sie swieci. Jesli chesz robic bizness muisz poznac chiny. Armani, Gucci, Nike, Addidas , kazdy inny znany produkt, ma tylko biuro do ochrony swoich pomyslow ale calosc sie produkuje w chinach, . A coraz wjecej jest produktow z chinska marka i nazwa, sa super sa tansze i . Zapraszam kazdego kto szuka pomyslu, tu znajdziesz swoj temat, zarobisz fortune. Calkapeter@gmail.com
małe wyjasnienie koleś - po pierwsze nie odpowiadasz na oferty - po drugie dajesz ceny drozsze niz detal w \Polsce - a po trzecie
przywiez do Polski te pumy i adidasy i wtedy zobaczysz na czym polega ochrona praw autorkich , znaków graficznych , czym rózni sie podróba od oryginału prokurator ci wytłumaczy
Witam moze Hurtownia 2 i 4 zł lub troszke droższy towar z chin zobacz na chh pl w hurtowni maxy dla dużych odbiorców stosujemy duże upusty kontakt od 7-14 tel 792979972
Czy jest coś, czego nie produkujesz, nie sprowadzasz, nie współpracujesz z kimś, nie robisz hobbytycznie? Jest coś czego nie potrafisz?
nie potrafi przyznac sie, ze nic nie potrafi :)
no jak bys napisał....szukam .wspólnika....szukam osób do wspołpracy...itp..to by było OK....ale ....jak ty szukasz dobrego pomysłu na biznes..to brzmi to troche smiesznie :)
Jaki magazyn ( m2 ) , gdzie to jest , napisz wiecej.... jaka kasa dysponujesz ? Ja mam pomysl , nawet dzialajacy , jeszcze nie w polsce... Napisz wiecej o tym tutaj badz na priv... Pozdrawiam Creativemind
Skup się lepiej na czymś co w dzisiejszych czasach jest na topie...według wielu analityków najlepiej zarabiającą branżą w Polsce jest i będzie w najbliższym czasie wellness i fitness...tyle pieniędzy wystarczy na początek...na rozkrecenie i pozyskanie konkretnej ilości klientów...wiem co mówie bo sam zaczynałem z podobna sumą a w tej chwili ma dwa świetnie działajace kluby...przede wszystkim nie jest to nudna branza i stale poznajesz nowych ludzi...z reszta wiele salonów tak właśnie zaczynało... jak chcesz sie dowiedziec czegoś naprawdę konkretnego to zadzwoń 515 050 288...pozdrawiam
Witam .
Panowie nawiazalem umowy i reprezentuje kilkadziesiat roznych firm w roznych branzach, to jest normalne jesli wiesz jak, to zrobic.a jak nie wiesz zapytaj powiem. Peter
|
|