|
Szukam dobrego hotelu w Poznaniu |
Szukam dobrego hotelu w Poznaniu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
Czy jesteście w stanie polecić mi dobry hotel w Poznaniu? W przyszły poniedziałek jadę tam w celach biznesowych i zależy mi żeby to były dobre warunki, ale w przystępnej cenie. Jakiś czas temu dostałam reklamę hotelu włoskiego z informacją, że cena za pokój dwuosobowy to 99 zł i się zastanawiam jakie są warunki bo cena korzystna. Zatrzymywał się tam ktoś?
Osobiście nie spałem tam, ale znajomy tam pracował przez jakiś czas i powiem ze cena wprostproporcjonalna do pokoju no może jakość pokoju wyższa :) ale hotelik mogę polecić :) choć Hotel Stare Miasto tez jest fajny :)
Jeśli jakoś pokoju wyższa no to mam nadzieję, że będę zadowolona :) Zrobiłam już rezerwację online w tym Hotelu Włoskim i powiem szczerze, że zabieram ze sobą męża, ponieważ chcemy zostać na weekend w Poznaniu :) więc przekonały mnie te łoża małżeńskie z galerii. Aczkolwiek chcę w tym czasie przeprowadzić spotkanie biznesowe w ich restauracji. Wygląda bardzo solidnie i mam nadzieję, że się nie zawiodę :) Coś o jedzeniu słyszałeś :)?
o jedzeniu niestety nie :) na placu Andersa jest fajna restauracja z Shusi (jeśli preferujesz) moim zdaniem tam maja bardzo dobre shushi :) ciche fajne miejsce na spotkania biznesowe, sam miałem tam 3 spotkania i na kolejne zapewne tez się tam umówię :)
osobiscie Nie lubię jadać w hotelowych restauracjach ponieważ nie mam do nich przekonania :)
Jestem jakiś ewenementem chyba, ale nie przepadam na sushi. Jestem już zdecydowana na ten Hotel Włoski i zaryzykuję z tą restauracją jak wrócę dam znać czy warto:)
Veni Vidi Vici:D i zadowolona jestem:) bardzo mi się podobało, obsługę hotelu też oceniam na plus, jedzonko super, w ogóle jestem zadowolona, ponieważ spotkanie biznesowe się udało, było owocne :D nie mówię, że to zasługa hotelu, a raczej moja, ale polecam bo naprawdę warto się tam zatrzymać
Hej, sory, że późno, no ale zawsze coś... hotel włoski w poznaniu mogę polecić, mieszkam w warszawie ale często bywam w poznaniu. Zwiedziłem kilka hoteli, ale ten okazał się najlepszy :) pozdrawiam
Ja również tam byłem, zobaczyłem, zjadłem i pospałem :) Szkoda, że na codzień człowiek nie ma takich atrakcji :/
Ja z kolei z całą odpowiedzialnością chętnie polecam w Poznaniu Hotel Włoski. Byłem jego gościem już nie jeden raz i za każdym razem wszystko jest na niesamowitym poziomie przygotowane. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko dalsze jego odwiedzanie co roku. Polecam i pozdrawiam!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam dobrego hotelu w Poznaniu": - Szukam dobrego hotelu blisko centrum miasta - Budowa HOTELU - szukam inwestora - Szukam wspolnika do hotelu w Grecji - Szukam wspólnika w Poznaniu - szukam inwestora do zakupu działającego hotelu przy MTK
• Strona 1 z 1
|
|