szukam jak w temacie dobrych butów młodzieżowych do sklepu z odzieżą jeansową.Butów na sezon jesienno-zimowy.Sklep w 25tys. mieście. Mam trochę adidasa i nike, a chciałbym dołożyć coś tańszego.
Może podpowiecie jakiś adres, jakąś markę.
pozdrawiam
|
Szukam dostawcy dobrego obuwia |
Szukam dostawcy dobrego obuwia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
szukam jak w temacie dobrych butów młodzieżowych do sklepu z odzieżą jeansową.Butów na sezon jesienno-zimowy.Sklep w 25tys. mieście. Mam trochę adidasa i nike, a chciałbym dołożyć coś tańszego.
Może podpowiecie jakiś adres, jakąś markę. pozdrawiam
nuleiw
mozesz mi powiedziec jak to jest z nike ?? Jakaś umowa ?? Mam do sprowadzenia te buty po bardzo niskich cennach lecz czy moge wtedy je normalnie sprzedawac w sklepie ??
Gdybyś chciał normalne buty, to znajdź jakiegoś szewca. Podaję Ci linka do warsztatu szewskiego i sklepu z obuwiem. U faceta można kupić buty, w których pochodzisz rok (skóra, wybór w cenie do 100 zł). "Chińszczyzny" zatłuczesz w ciągu roku kilkanaście par w cenie od 20-40 zł. Tylko, że on nie ma obuwia sportowego, ale gdyby normalne buty niezłej jakości Cię interesowały to spróbuj.. http://www.duze-buty.com/
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam dostawcy dobrego obuwia": - Szukam dostawcy dobrego obuwia - Szukam dobrego obuwia - Szukam dostawcy obuwia - SZUKAM DOSTAWCY OBUWIA - Szukam dostawcy obuwia
• Strona 1 z 1
|
|