Poszukuję dostawców kosmetyków kolorowych oraz pielęgnacyjnych z USA albo UK.
Interesują mnie marki takie jak Rimmel Loreal Sally Hansen etc.
Tylko firmy wystawiające faktury VAT.
|
Szukam dostawcy/ importera kosmetyków z USA UK |
Szukam dostawcy/ importera kosmetyków z USA UK
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Poszukuję dostawców kosmetyków kolorowych oraz pielęgnacyjnych z USA albo UK.
Interesują mnie marki takie jak Rimmel Loreal Sally Hansen etc. Tylko firmy wystawiające faktury VAT.
Dołączam się do tematu również poszukuję dostawców/importerów kosmetyków Revlon, Max Factor, Sally Hansen, itp
Oferty proszę na priv. Pozdrawiam
Jesteśmy dystrybutorem amerykańskich kosmetyków Janson Beckett. Zapraszam do współpracy. Kontakt Marcin Klera, Apteka pod Orłem, Plac Wolności 9, 64-700 Czarnków tel.: 672552493
Zajmuje sie hurtowa dostawa kosmetykow z Wielkiej Brytani, zainteresowanych prosze o kontakt supplieramber o2 pl
a czy można prosić o szczegółową ofertę i cennik
Niestety nie moge wyslac na prv(jestem nowym uzytkownikiem),witam,zajmujemy sie hurtowa sprzedaza kosmetykow m.in.L'oreal i Maybelline,prosze o kontakt na prv
równiez jestem zainteresowany nawiazaniem współpracy z dostawcami markowych kosmetyków, prosze o przesyłanie ofert na priv
witam,zajmujemy sie hurtowa sprzedaza kosmetykow m.in L'oreal i Maybelline,wystawiamy fakture vat,prosze o kontakt na prv.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam dostawcy/ importera kosmetyków z USA UK": - Poszukuję dostawcy/importera/dystrybutora kosmetyków - szukam importera kosmetyków fryzjerskich - Szukam dostawcy kosmetyków, - Szukam dostawcy kosmetyków z USA I UE - szukam dostawcy kosmetyków ajuwerdyjskich
• Strona 1 z 1
|
|