|
Szukam dostawcy przesyłek |
Szukam dostawcy przesyłek
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam; posiadam firme zajmująca sie sprzedaża (głównie przez internet i Allegro) kosmetyków dla dzieci oraz mam:) szukam firmy, która by mogła rozwozić mi przesyłki na terenie całęgo kraju, prosze o kontakt
umowa z poczta polska? przy duzych ilosciach mozna dostac nawet 10% rabatu
Jestem z Poznania mam kombiaka i wolny czas. Jak chcesz to mogę się zająć tematem.
Kolego, jeśli możesz to napisz, z jakiego miasta jesteś i ile masz powiedzmy dziennie lub w tygodniu do wysłania? Bo może wystarczy firma kurierska lub poczta, ale może i firma transportowa lub spedycja??? Napisz a postaram się coś doradzić.
omirek -jestem z Wrocławia. Posiadam busa i chętnie nawiąże współpracę.
kolega jak sie dowiedzial o istnieniu czegos takiego jak poczta polska, najwyrazniej rozwiazal swoj problem i zniknal ;)
Na to wyglada :)
skąd nie miałem dostępu do neta<lol>....jestem z katowic, szukam kogoś kto zoferuje mi tańsze przesyłki kurierskie (do 48h) niż UPS czy GLS...u nich mam stawkę 16 PLN + opłata paliwowa, + VAT....
Wysyłam około 300 paczek miesięcznie; sa to głównie kosmetyki dla dzieci i ich mam:) rozszerzam nieco działalność od 1 kwietnia, stad szukam jak najtańszego transportu..
Witam. A tutaj http://www.paczkarnia.pl/ juz pytales? To po sasiedzku. Pozdrawiam
niestety paczkarnia ma ceny wyzsze niz ja majac podpisana umowe z UPSem...
Sprawdź TBA
najlepiej do nich zadzwonić dane znajdziesz na stronie t b a . p l pozdrawiam
Czegos tu nie rozumie; jezeli w UPS placisz netto 16 zl + inne oplaty i piszesz w postach ze wysylasz srednio 300 paczek w ciagu miesiaca, to dlaczego Paczkarnia jest drozsza? Na ich stronie wyczytalem, ze wysylajac od 100 paczek miesiecznie oplata za przesylke do 30 kg, standard tzn. dostawa nastepnego dnia, kosztuje 14,99 zl netto.No chyba, ze do tego dochodza jeszcze jakies inne oplaty oprocz paliwa.
z pocztexem wysylajac juz 10 paczek miesiecznie masz upust do 18,50zł - z vatem i z oplata paliwowa. Wysylajac duzo wiecej paczek mozesz liczyc na jeszcze wyzsze upusty. Jednak jesli kolega wczesniej pisze, ze paczkarnia wysyla za 14,99zl netto paczki do 30kg, jest to chyba najlepsza oferta.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam dostawcy przesyłek": - Szukam tanich krajowych przesyłek kurierskich !!! - ubezpieczenia przesyłek - odbiór przesyłek - punkt nadawania przesyłek - Koszty przesyłek, Podatek VAT
• Strona 1 z 1
|
|