Witam serdecznie,
Na wstępie zaznaczę, że jestem laikiem w sprawach eksportu poza granice polskie, coś tam wiem na ten temat i staram się zgłębiać moją wiedzę.
Niedawno z bratem skompletowaliśmy narzędzia jubilerskie oraz całą linię produkcyjną do wyrobu biżuterii, mamy co prawda kilku kontrahentów, którym sprzedajemy nasze produkty lecz ciągle mamy bardzo duże nadwyżki w produkcji. Oczywiście jest to w 100% produkt polski, zawierający wszystkie cechy.
Po przebadaniu rynku Wielkiej Brytanii doszliśmy do wniosku, że warto byłoby poszerzyć naszą działalność czy też współpracę z kimś kto miał już swoją firmę bądź pracował w podobnej branży. My jako firma jesteśmy bardzo wyrozumiali i wiemy co znaczy prowadzenie własnej działalności gospodarczej. Może jest to prostsze za granicą ale na pewno nie w Polsce.
Co oferujemy? Wszystko co można wytworzyć ze srebra mianowicie: pierścionki, obrączki, kolczyki, przywieszki, łańcuszki, naszyjniki, bransoletki
Ceny? Ceny są na prawdę hurtowe zależne od kursu srebra na rynku światowym oraz koszcie wykonania i półfabrykatów, które są potrzebne do wyrobu biżuterii oraz od ilości jaka będzie zamawiana.
Wszystkie wyroby są na prawdę najwyższej klasy, mamy bardzo duży asortyment wzorów około 1,000 różnych wzorów.
Jeśli byłby ktoś zainteresowany współpracą bardzo proszę o odpowiedz i pytania tutaj w tym temacie bądź przez prywatną wiadomość.
pozdrawiam i życzę udanego sylwestra!
mateusz