Witam
Szuakm imortera odzieży dziecięcej, młodzieżowej lub damskiej na terenie woj. zachodniopomorskiego lub Poznania.
Prosze o pomoc
Czy ktoś zna jakiesgoś imortera??
Pozdrawiam
|
Szukam importera odzieży nowej |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam, poszukuję
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Witam
Szuakm imortera odzieży dziecięcej, młodzieżowej lub damskiej na terenie woj. zachodniopomorskiego lub Poznania. Prosze o pomoc Czy ktoś zna jakiesgoś imortera?? Pozdrawiam
Dzien dobry ,jesli jest pan zainteresowany współpraca z producentem z Indnezji to prosze o odpis ,chodzi tylko o ilosci hurtowe pozdrawiam Marzena Sz.
Firma posiada stok kurtek damskich męskich dziecięcych skórzanych nowych takich firm jak His, Viventy, Carlo Coluci, Avendida i klika innych marek. Szukam osoby, firmy zainteresowane zakupem oraz nawiązaniem stałej współpracy. Współpracujemy z firmami w zachodniej europie zajmującymi się likwidacją- wyprzedażą różnych partii towaru. Zapraszamy do współpracy.
Cena kurtek to 200-280 zł/sztuka, całość około 200 sztuk
ja mam do zaoferowania ok 2-3 tys golfow meskich, 2500swetrow meskich i dzieciecych,i koszulki z dlugim rekawem dzieciece bardzo ladne! wszystko nowe , bez skaz i wad!!! cena to ok 9 zl !! nr 501-249-613
Witam,
Witam, od 7 lat pracuje jako kurier w UK i przez ten czas wyrobilem sobie kilka kontaktow z duzymi firmami pozbywajacymi sie nowej odziezy i kosmetykow markowych bardziej i mniej znanych marek moim zdaniem w bardzo atrakcyjnych cenach. Przywiozlem to kilka razy bratu do Polski i on to sprzedawal na allegro nakladajac tylko 100% marzy i szlo jak woda. Potem ja mialem mniej czasu zeby to wozic brat dostal jego zdaniem dobra prace i tak to troche przystopowalo. W niedalekiej przyszlosci planuje powrot do Polski i poszukuje partnera z gotowka do otworzenia hurtowni lub sklepu. Chodzi mi o to zebym mial co robic po powrocie. Ja ze swojej strony zapewniam wlasnego vana(transport) i cala organizacje oraz puzniejsze prowadzenie biznesu. Jestem rowniez zainteresowany nawiazaniem wspolpracy z juz dzialajacymi sklepami,ktore chcialy by poszezyc oferte dodajac moje produkty na zasadzie komisu lub inne formy wspolpracy. Odpowiem na wszystkie konkretne oferty. Prosze o kontakt
Witam,
reprezentuje importera, ktory wspolpracuje z najwiekszymi i najbardziej znanymi hiperkarketami w Polsce. Jaki towar konkretnie by Pana interesowal i jakie ilosci? Oto moj e-mail renata_ostojska<malpka>wp<kropka>pl
zainteresowanych hurtowym zakupem damskiej odzieży, torebkami i innymi akcesoriami zapraszam do kontaktu na priw,
pozdrawiam,
Witam, jestem dostawcą markowych jeansow oraz odziezy angielskiej firmy "Mish Mash" . Mogę wysłać katalog z aktualną ofertą.
|
|