|
Szukam importera z Chin lub innego kraju - motoryzacja |
Szukam importera z Chin lub innego kraju - motoryzacja
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
jak w temacie , tylko powazne oferty na kontakt@extratuning.eu
uwielbiam czytać takie ogłoszenia
,,szukam kogoś ( tu albo tam ) do czegoś i czekam tylko na powazne propozycje " mój kolega robi w Polsce ( ostatni mohikanin ) orurowania do trabanta i płetwy rajdowe do syrenki - bosto ( jakie pytanie taka odowiedz )
pewnie sie zarejestrował żeby to napisać
akurat nie napisałem tego tylko dla postu. Szukam na poważnie ale od pół roku nie moge znależć żadnej poważnej oferty i dlatego napisałem tego posta
tuning, nie szukasz na poważnie, bo byś to znalazł po pół dnia, a nie po pół roku.
Co to znaczy, że poważne oferty? Chcesz kupić kontener towaru z Chin? Tuning to niebieskie żarówki świateł, świecące wentyle, czy lambodoors i chromowane felgi? Bo to wszystko tam jest. Wybieraj i kupuj.
to jesli jesteś taki madry to proszę podaj firmę która załatwia wszystkie formalności tzn wyszukuje towar, organizuje próbki, transport, odprawy itp
Aaaa, to Ty szukasz firmy co załatwi za ciebie wszystko, włącznie z wyszukaniem towaru i zorganizowaniem próbek. No to bardzo przepraszam. Faktycznie i pół roku to za mało na takie poszukiwania. To może poszukaj firmy, co wyszuka towar, ustali warunki, sprowadzi go dla Ciebie, odprawi, ocli, zmagazynuje i potem sprzeda. A Tobie tylko przeleje prowizję na konto. Źle szukasz. Poszukaj importera w Polsce i od niego kup. A jak nie, to będziesz musiał sam wyszukać towar, zatroszczyć się o próbki i warunki sprzedaży. A transport i resztę zrobi dla Ciebie dowolny spedytor.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam importera z Chin lub innego kraju - motoryzacja": - Szukam osoby z UK lub innego kraju EU. - Przeniesienie sp. z o.o. do innego kraju - ZUS placony z innego kraju.. Mozliwe? - podatek od pieniedzy przysyłanych z innego kraju - Co trzeba zrobic żeby importowac towar z innego kraju??
• Strona 1 z 1
|
|