|
SZUKAM IMPORTEROW DREWNA Z UKRAINY |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Nawiaze wspolprace z importetami drewnatartacznego z ukrainy
Co za drewno jaki gatunki?
karjala
Chodzi mi o odrewno do produkcji palet najlepiej sosnowe s2b od 140 mm mam zamiar rozpoczac produkcje palet jestem na etapie szukania dostawcow drewna .
Jesli zajmujesz sie importem drewna napisz na meila skuba22@poczta.fm
Ja również interesuje się importem drewna z Ukrainy, jakby co prosze o kontakt
l.marut@op.pl
Jestem zainteresowany zakupem dużych ilości drewna z Białorusi lub Ukrainy w ilościach umożliwiających transport kolejowy. Drewno do produkcji palet nie krótsze niż 2,40 metra, gatunki najlepiej iglaste, ostatecznie może być też liściaste. Proszę o kontakt pod adresem:
grzmar@wp.pl lub gregmar@onet.eu PILNE!!! P.W. REMAG
Jestem zainteresowany kupnem drewna do produkcji palet najlepiej sosnowe s2b od 140 mm z Ukrainy, Slowacji.Moze byc tez swierk. Kontakt kbak@op.pl
Witam serdecznie!
Nawiążę współpracę z osobą fizyczną bądź firmą zainteresowaną znalezieniem kontaktów w Rosji i krajach byłego ZSSR. Proponuję znalezienie informacji w rosyjskim internecie, umieszczanie ofert, rozmowy telefoniczne z rosyjską stroną, tłumaczenia. Język ojczysty - rosyjski. Tel.: 507638140 Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Ruslan
Witam
Ja poszukuję dostawców odpadów drzewnych nie koniecznie z UA :) Najlepiej wióry drzewne i najlepiej z okolic Śląska (mniejszy koszt transportu). Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: zdrajczyk@interia.pl Pozdrawiam Serdecznie
Firma poszukuje dostawców drewna z ukrainy - zainteresowanych proszę o kontakt
Firma poszukuje dostawców drewna, kantówki, podkłady, deska do produkcji tarasówki - zainteresowanych proszę o kontakt cloneesawmills@wp.pl
Witam,
Szukam bezpośrednich importerów drewna (najlepiej desek) z Ukrainy. Niestety nie posiadam transportu, tak więc - z dostawą. Mieszkam niedaleko granicy. Płacę z dwumiesięcznym opóźnieniem. Proszę o ofertę z cenami na mail. Pozdrawiam
Drewno z Indonezji- Merbatu, Bangkirai, Palisander, Teak- moge sprowadzić
Witam
Prosze o kontakt interesuje mnie stała ale takze jednorazowa wspólpraca na zakup duzej ilosci drewna sosnowego ze wschodu, drewna dłuzycowe w calej dlugości najlepiej W0 najwiecej klasy WC0_3 jednak nie tylko. W pozniejszym czasie dostawy nawet na kilkanascie tys m3. Bardzo pilne ale aktualne non stop:) Prosze o kontakt n amail lub tel 606 656 989 :) Pozdrawiam
Również jestem zainteresowany zakupem drewna z ukrainy lub innych panst. Jesli ktos ma cos do zaoferowania prosze o kontakt techmal@interia.pl 504-154-789
Szukam bezpośrednich importerów drewna (sosny świerka jodły, buka graba topoli) z Ukrainy, słowacjii lub z białorusi z przeznaczeniem do produkcji palet. posiadam transport, . Mieszkam niedaleko granicy woj .Lubelskie
DANE KONTAKTOWE 609-582-571 lub +48846878110 po 18:00 h POCZTA EMAIL : kudlaty027@o2.pl
|
|