|
Szukam importerów olejów castrol,Mobil,Elf |
Szukam importerów olejów castrol,Mobil,Elf
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Tak jak w temacie cennik na pw
Dodam że olej castrol magnatec 5w40 5l niemiecki mogę mieć po 95zł jeżeli ma ktoś lepsze ceny chętnie nawiąże współpracę.
Chętnie kupie duże ilości oleji z niemiec głownie castrol magnatec 5w40, 10w40 i castrol edge
Też jestem zainteresowany kupnem oleju: 10W40 castrol magnatec, gm, mobil.
Cennik na: ergos@op.pl
róznież proszę o cennik, jestem zainteresowany ofertą. Również oleje takie jak Castrol GPS, czekam na ofertę.
róznież proszę o cennik, jestem zainteresowany oferta więcej proszę na priv
róznież proszę o cennik, jestem zainteresowany ofertą więcej proszę na priv
Witam,
jeżeli takowy importer faktycznie trafi tu na forum jako hurtownia zaopatrująca północno-wschodnią część polski zapraszam do przedstawienia oferty. Gwarantuję duży zbyt ale to już przy ew. rozmowach. Proszę o info i cenniki na maila.
Witam jestesmy importerem olejów samochodowych mobil shell castrol elf chetnie nawiazemy wspołprace z hurtowniami 530550007
Witam
Proszę o cennik na mail: mimpiak(malpa)o2(kropa)pl bądź priv
proszę o cennik, jestem zainteresowany ofertą więcej proszę na priv
Chciałbym odświeżyć temat i również proszę o cennik. Więcej informacji proszę na: intra_net[at]o2[kropka]pl lub na prv
Witam,
Proszę o kontakt na priv
Mam na sprzedaz Castrol Magnatec Diesel 10w40,4 litry.Minimalne zamowienie 3 palety-336 sztuk.Cena brutto 66 pln.Prosze pisac na priv po zapytania o inne oleje.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam importerów olejów castrol,Mobil,Elf": - Szukam importerów olejów Castrol - Szukam importerów olejów castrol,I kosmetyków samochodowych. - Szukam dostawców olejów silnikowych - Szukam dostawcy olejów silnikowych MOBIL, Castrol, GM itp - Szukam odbiorców olejów, smarów i produktów specjalnych
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|