|
Szukam inspiracji |
Szukam inspiracji
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie wszystkich uzytkowników forum!. Znalazłem sie tu niecałkiem pezypadkowo, poszukuje inspiracji, porady. Od kilku tygodni borykam sie z problemem co otworzyc?. Dysponuje lokalem (100m kwadratwych)w centrum małego misteczka na lubelszczyźnie (25tyś. mieszkanców). Całkiem powaznie myslałem o czymś w stylu (studio urody). Dysponuje odpowiednim kapitałem na podjecie takiego przedsiewziecia. Chetnie zapoznałbym sie z Waszymi opiniami w w/w temacie, czy owy interes miałby racje bytu?, czy próbowac sił w odmiennej dziedzinie jak np. (pub, klub, bar). Z gory dziekuje za nadesłane posty. Pozdrawiam wszystkich Michał.
Wszystko zależy co znajduje się już w tym miasteczku, jaka jest populacja mieszkańców- więcej kobiet czy mężczyzn, więcej młodszych czy starszych i wreszcie jakie są ich zapotrzebowania.
Jeśli w mieście nie ma dobrze prosperującego studia urody, nie ma zbyt wielu salonów fryzjerskich itp to warto uderzyć w to, jeśli widzisz że ludzie szukają czegoś gdzie będą mogli posiedzieć i wypić piwo to warto otworzyć pub. Więc wszystko zależy :) A może znajdziesz jeszcze inną lukę w mieście na której zrobisz biznes.. Napisz co jest w tym mieście a czego nie ma. Może wtedy coś wymyślimy Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam inspiracji": - Szukam Inspiracji :D:D - potrzebuje inspiracji od Was - Szukam szukam i szukam... czego? Genialnego Pomysłu - 2 oferty Szukam sponsora, Szukam inwestora/ wspólnika - szukam, szukam i znalezc nie moge ...pomozecie?
• Strona 1 z 1
|
|