ja tez mam zamiar otworzyc konto w DM BOŚ. jak to sie odbywa przez internet? jak pakiet wybrac? jak dlugo sie czeka zeby zaczac grac? a kiedy nalezy wplacic te 5tys?
z gory dziekuje za pomoc
|
Szukam internetowego domu maklerskiego - strona 2 |
Szukam internetowego domu maklerskiego
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
ja tez mam zamiar otworzyc konto w DM BOŚ. jak to sie odbywa przez internet? jak pakiet wybrac? jak dlugo sie czeka zeby zaczac grac? a kiedy nalezy wplacic te 5tys?
z gory dziekuje za pomoc
Poniżej masz odpowiedzi na pytania
http://bossa.pl/oferta/internet/index.html#otwarcie Realizacja zleceń kupna lub sprzedaży akcji, praw do akcji, praw poboru akcji nowej emisji, praw pierwszeństwa, certyfikatów inwestycyjnych, obligacji innych niż emitowane przez Skarb Państwa na Giełdzie Papierów Wartościowych, na CTO oraz na NewConnect, a także w przypadku sprzedaży akcji w odpowiedzi na wezwanie do zapisywania się na sprzedaż lub zamianę akcji oraz kupna akcji oferowanych w ramach publicznej subskrypcji, których przydział odbywa się za pośrednictwem GPW, CTO oraz NewConnect 0,39% (min. 5 PLN) Są już biura maklerskie z prowizją 0,38%, min. 3 zł. Oczywiście z programem NOL3.
dzieki
Hej,
Na stronie DM BOŚ znalazłem taką oto formułkę: Zgodnie z Zarządzeniem Dyrektora DM należy przekazać minimalną wpłatę w wysokości 5.000 PLN (nie dotyczy rachunku IKE) lub papiery wartościowe o tej wartości, aby rozpocząć inwestowanie. Rachunek do wpłat i przelewów. Z Tego wynika, że aby zacząć grać 200 zł nie starczy? Muszę przelać 5 000PLN? Pozdrawiam, R.CH
Wpłać i wypłać pozostałą kwotę a graj za 200 zł, tylko że z tymi dwoma stówami to nie zarobisz na prowizję. Jak masz konto w jakimkolwiek banku z dostępem do internetu to otwórz sobie u nich rachunek maklerski. Na początek wystarczy.
ok, dzięki za informacje. Mam konto w mbanku i tam również muszę wpłacić i wypłacić 5k?
W mbanku nie ma wymagań.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam internetowego domu maklerskiego - strona 2": - Wybór Domu Maklerskiego - Jak grac na giełdzie bez domu maklerskiego - mBank pity z rozliczeniem rachunku maklerskiego - Szukam sponsora do projektu internetowego - Szukam wykonawcy portalu internetowego
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|