|
SZUKAM INWESTORA,,,LUB SPRZEDAM DO 100% UDZIAŁÓW |
SZUKAM INWESTORA,,,LUB SPRZEDAM DO 100% UDZIAŁÓW
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam inwestora
Autor
Wiadomość
Poszukuję inwestora dysponującego kwotą do od 150-200 tys. PLN (inwestycja) lub 1mln. PLN (kupno). Interes polega na produkcji i sprzedaży energii elektrycznej z wykorzystaniem urządzenia mojego pomysłu,objętego już ochroną patentową.Zwrot inwestycji w skali roku to od 100%-150%. Wszelkie szczegóły zostaną udzielone wszystkim,których zainteresuje ogłoszenie.Jeśli potencjalny inwestor zadecyduje kupić kompletny biznes,w cenie są oczywiście prawa do patentu oraz prototyp urządzenia.Jeśli zadecyduje inwestować,zostanie utworzona nowa spółka,a udziały zostaną podzielone zgodnie z zainwestowaną kwotą..Proszę o poważne i przemyślane oferty.Oferty i zapytania na priv.
jak można poważnie myśleć o niczym??
ale to jest "tajny" patent??
Ponawiam prośbę,,,proszę o szanowanie swojego,jak i mojego czasu...i unikać bajkopisarstwa.Poważnie myślący,,zainteresowani ludzie-zapraszam.
jeżeli chcesz tego to również się do tego stosuj, tu na forum pierwszym który o tym pisał był piotrgeniusz, jesteś jego klonem czy próbujesz kopiować jego tematy
Hmm...widzę,że cierpi Pan na chroniczny nadmiar czasu,więc proponuje spożytkować go w bardziej konstruktywny sposób..;)..a temat,który poruszyłem jest w pełni działającym i popartym dokumentacją projektem,,być może Pana znajomi lubią marzyć..choć może to lepsze niż kompletny brak racjonalnego myślenia,,jaki Pan wykazuje,,tak więc proszę znaleźć sobie inny post do marudzenia...;)
następny, który wie lepiej co kto ma, co komu dolega, może powinieneś jakąś psychologię albo medycynę zaliczyć, forum, bo chyba nie wiesz jest od dyskusji, a ty próbujesz coś ukryć, chyba się wstydzisz swojego "wynalazku"
Widzisz,,,,akurat zaliczyłem i medycynę i psychologię..;)...choć taki przypadek jak Twój,,,wymaga specjalisty z nieco innego "mentalnego" działu medycyny..;)...poza tym..mój wynalazek oczywiście jest niczym w porównaniu do Twoich wypowiedzi...;)
no to jak to mówią "lekarzu lecz się sam",
sądzę że byłeś również na Marsie
Ja to nie rozumiem jednego - po co tak chować wynalazki zabezpieczone patentem, skoro wystarczy sprawdzić biuletyn UPRP i można sobie je posprawdzać... Choćby przypadkiem wpadając na Twój :)
Ten lekarz,który jest Tobie potrzebny,,,niestety ,,nie jest tani,,,i nie radzę korzystać z jego porad z ramienia NFZ..;),,,, Ochrona patentowa jest od momentu zgłoszenia do UP przez cały okres rozpatrywania wniosku,,,i niestety wszelkie informacje są niejawne do puki nie minie 18 m-cy,aż do momentu publikacji....inaczej,,wszelkie zgłoszenia można by w prosty sposób skopiować i zgłosić tego samego dnia lub kilka dni później w innym kraju,,i byłby problem...... Cieszę się,że ci=naprawdę zainteresowani= piszą zgodnie z prośbą,,na priv....a reszta,,wprawia mnie w naprawdę dobry humor...;)
po tekstach widać.....
klon piotrageniusza, następny najmądrzejszy na forum, jakiś klub sobie załóżcie
oczywiście,że założymy,,,ale pod jednym warunkiem....TY będziesz jego przewodniczącym...;)....a tak na marginesie..nie wiem z jakiego powodu darzysz tego,,piotrageniusza taką sympatią,,,..nie wnikam,,pewnie to Twoja "cicha tajemnica"..;)...
"młody"forumowicz jesteś,
jak wytrzesz sobie mleko spod nosa to wtedy porozmawiamy na takie tematy
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SZUKAM INWESTORA,,,LUB SPRZEDAM DO 100% UDZIAŁÓW": - Sprzedam 100% udziałów w spółce z o.o. - Sprzedam 50% udziałów w forum - Sprzedam 100 % udziałów renowacja sam. zabytkowych - Sprzedam 25% udziałów w serwisie www.Jajcarze.com - Sprzedam pomysł na dochodowy biznes za 10% udziałów
• Strona 1 z 1
|
|