Szukam inwestora, partnera do prowadzenia i rozwinięcia dochodowego serwisu internetowego oraz stworzenia kilku nowych.
Poszukuję osoby która nie tylko zainwestuje kapitałowo ale również wniesie swoją wiedzę, której mi w niektórych dziedzinach
brakuje lub jest niewystarczająca.
Mile widziane: wiedza z zakresu zarządzania, organizacji, e-biznesu, e-marketingu oraz doświadczenie w branży IT.
Nie interesuje mnie inwestycja wyłącznie kapitałowa gdyż taką mogę mieć w dowolnym momencie.
Nie interesują mnie również oferty przejęcia lub sprzedaży, a przynajmniej nie w tym momencie.
Gotowość utworzenia spółki z o.o. lub przystąpienia do istniejącej najlepiej niezależnej.
Potrzebny kapitał: 500 tyś zł. który zostanie wykorzystany głownie na zatrudnienie dodatkowego personelu i kampanię marketingową.
Jeżeli inwestorem będzie spółka działająca w branży IT a w szczególności e-commerce i web 2.0, mająca potrzebne zaplecze personalne i techniczne
wartość potrzebnego kapitału automatycznie ulega obniżeniu do 200-300 tyś zł.
Zwrot z inwestycji w drugim roku.
Posiadam: lokal blisko centrum Katowic, kilkunastu pracowników, potrzebną infrastrukturę informatyczną, wiedzę handlową zdobytą przez 11 lat prowadzenia działalności potrzebną do rozwinięcia projektu oraz spore osiągnięcia w e-commerce.
Wartość wnoszonego aportu niematerialnego i środków trwałych: 300 tyś zł.
Możliwość wniesienia aportem ponad 500 domen internetowych o wartości rynkowej ponad 1 mln zł w wartości nominalnej kilkudziesięciu tyś zł.
Sprawa dosyć pilna.
Szczegóły na osobistym spotkaniu.
Dariusz Mrowiński
kontakt: +48 501472201
dariusz.mrowinski (at) chh.pl