Witam serdecznie mam pomysł na własny życiowy biznes .częściowo już go realizuje ,posiadam lokal pod tę restaurację,oraz część sprzętu ale do samego otwarcia jeszcze daleka droga.chcę otworzyć pizzerię z dowozem do klienta .środki finansowe które posiadalem są na wyczerpaniu.jest tylko jedno wyjście ,napisac do państwa o pomoc finansową.potrzebuje ok 35 000 zł.
mam własne przepisy na ciasto i sosy .jestem pewny klientów gdyż zdobyłem ich sympatie i smaki pracując w tej branży .ceny napewno muszą być konkurencyjne ale moją kartą przetargowa jest dostęp do wielkiej rzeszy klientów któży po pizzę muszą się pofatygować do 10km.mam lokal w miejscu optymalnym dla klientów z dwóch sąsiadujących miast ,choć nastawiam się na podmiejską klientelę.po zrobieniu wywiadu środowiskowego jestem pewny sukcesu.wokół są ośrodki wypoczynkowe i rekreacyjne a dowóz z miast i pizzerii jest praktycznie nie mozliwy z powodu czasu dojazdu .
jeżeli chodzi o piec szukam gazowego z jedną dużą komorą ,ale cena ...jest jaka jest .na razie jestem nastawiony na piece jedno lub dwu komorowe elektryczne ze względu na ceny .
powiem szczerze potrzebuje zastrzyku gotówki ,jeżeli wszystko będzie ok otworze z czasem nowe placówki.jak narazie spłaciłbym osobe która mi pomoże w sposób dla obu stron korzystny .proszę o ewentualną odpowiedż .pozdrawiam Michał Wszołek .proszę o ewentualny kontakt pod numerem telefonu 146105121,lub 791077709