Witam mam pomysl na serwis internetowy, z moich przeliczen mozna na nim zarobic pare tys miesiecznie. Moze to dla niektorych nic ale mi to by wystarczalo. Mam tylko jeden problem, niemam wogole na to pieniedzy, niemam pracy wiec porzyczka niewchodzi raczej w gre a potrzebuje od 1,5 - 5 tys zl na wykonanie projektu i hosting. Mysle ze znalazl bym inwestora na takie cos problem tylko w tym ze sie na tym kompletnie nieznam. Dlatego potrzebuje pare porada glownie
Co moge zaoferowac w zamian za wklad pieniedzy na start takiej firmie badz osobie? Niewiem jak to sie odbywa na poczatku gdy szukam jakiegos inwestora powinienem zaznaczyc co w zamian oferuje? czy pozniej to dopiero ustala sie gdy dana osoba badz firma jest zainteresowana taka inwestycja? i co zrobic zeby zabardzo mnie nieoszukali na tym bo wiadomo ze sa rozni ludzie wiem ze najlepiej do takiego czegos adwokata do ustalania umowy itp ale chodzi mi o ogolne poglady.
Licze na powazne potraktowanie tego tematu i czekam na kazda odpowiedz. Pozdrawiam.