Witam Serdecznie.
Nazywam się Przemysław Godula, od dłuższego czasu planuję otworzenie ekskluzywnego ilustrowanego magazynu dla mężczyzn z dodatkową działalnością branżową (Stacja Telewizyjna, Filmy, Serwis Internetowy, Telewizja Cyfrowa Pay-Per-View, Ubrania/Akcesoria).
Pozwoliłem utworzyć sobie nowy temat ponieważ szukam inwestora wstępnego, który zainwestuje w podstawowe elementy przedsięwzięcia tzn. wydrukowanie biznes planow dla inwestorów, logotyp, zarejestrowanie praw do nazwy magazynu/firmy/zasobow internetowych (wlasnych) oraz kilku innych rzeczy.
Nazwa magazynu została wymyślona tak aby była łatwa do zapamiętania oraz odpowiednia dla naszej branży. Nazwa magazynu została skonsultowana z specjalista ds. marketingu, który stwierdził że będzie odpowiednia, tak samo jak logotyp magazynu.
Inwestorami głównie będą Banki oraz Inwestorzy prywatni z U.S.A .
Forma prawna przedsięwzięcia. Spółka Akcyjna.
Posiadam wiele pomyslow ktore jestem w stanie zrealizowac, wykorzystujac zdobyte doswiadczenie w tej jak takze innych branzach jak np. muzycznej.
Analiza ktora zostala przeprowadzona z analitykiem z banku HSCB oraz z osobami z branzy wykazala iz pierwszy numer magazynu sprzeda sie w ilości około 35.000 egzemplarzy, a ostani roczny numer sprzeda sie w ilości 135.000 egzemplarzy.
Przeprowadziliśmy także badania rynku oraz marketingowe, które wykazały iż większość osób pytanych kupiło by nasz magazyn oraz produkty.
Poszukujemy kapitały wstępnego w wysokości 250.000,-PLN
Zwrot zainwestowanego kapitału do 3miesięcy od momentu załozenia firmy.
Biznes plan, strategia marketingowa oraz inne materiały dla inwestorów głównych zostaną wykonane przeze mnie, osoby z branży poczym dokumenty zostaną poprawione przez ekonomistów i pokrewne.
Zapraszamy do uzyskania większej liczby informacji na temat przedsięwzięcia i inwestycji.
Z poważaniem.
Przemysław Godula.
Dane kontaktowe.
Email. przemysawgodula@yahoo.com
Skype. przemyslawgodula
Telefon. 0665943891 (najlepiej w godzinach wieczornych 18 - 22) lecz jestem w większości dnia dostępny.
![[MEDIA] Szukam Inwestora](http://www.biznesforum.pl/biznesforum.jpg)