Szukam inwestora wspólnika do stworzenia ciekawej i dochodowej platformy internetowej.
Kupno -sprzedaż wiedzy.
Zapytania proszę kierować za pomocą PW
|
Szukam inwestota wspólnika ciekawa platforma internetowa |
Szukam inwestota wspólnika ciekawa platforma internetowa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam inwestora
Autor
Wiadomość
Szukam inwestora wspólnika do stworzenia ciekawej i dochodowej platformy internetowej.
Kupno -sprzedaż wiedzy. Zapytania proszę kierować za pomocą PW
Określenie kupno-sprzedaż wiedzy jest niefortunnym określeniem.
Platforma ma za zadanie obrót wiedzą. Koszt inwestycji to około 20 000zł Tylko poważne i przemyślane propozycje. Pozdrawiam
Nie ma sensu chyba pisać ogłoszeń na forach w taki sposób. Nikt nie przegląda ofert na forach, tym bardziej, że istnieją specjalnie przygotowane serwisy do komunikacji między inwestorami a pomysłodawcami, np. symultana. Warto ogarnąć takie serwisy, myślę, że prędzej znajdzie się tam ktoś, kto może wyłożyć pieniądze na biznes.
Jest wiele serwisów platform do komunikacji między inwestorami a pomysłodawcami.
Tylko że to wygląda jak randka w ciemno. Mój pomysł na tego typu serwis precyzyjnie określa zamierzenia pomysłodawcy jak i inwestora. Mój pomysł bardzo uwiarygadnia pomysłodawcę jak i inwestora. Mój pomysł dotyczy globalnego obrotu wiedzy a nie tylko RP Oczywiście zawsze będzie mam 100 000 i zainwestuje............ tyle że będzie wiedział w co inwestuje.
aktualne
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam inwestota wspólnika ciekawa platforma internetowa": - Szukam inwestota wspólnika niszowa platforma handlowa - Ciekawa platforma handlowa - Szukam wspólnika (platforma pośrednictwa finansowego) - Internetowa Platforma handlowa - platforma internetowa - sporo watpliwosci
• Strona 1 z 1
|
|