|
Szukam jakiegoś serwisu do wymiany banerków bądź PP. |
Szukam jakiegoś serwisu do wymiany banerków bądź PP.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Programy partnerskie
Autor
Wiadomość
Witam! Tak jak w temacie, mam własne forum, które jest jeszcze na etapie pozycjonowania itp, ale szybko to sie rozwinie, na razie jeszcze ulepszamy kod i dodajemy kilka sekcji ale już mam reklamy, kilka PP itp. Więc szukam dalej jeśli ktoś byłby zainteresowany wymianą linków, banerków bądź ma propozycje jakiegoś PP, to ja jestem zainteresowany, prosze pisać na pw.
Forum komputerowe etc. Jak mogę się zarejestrować na tej stronie? Czy jak mam wejsć w PP ze stronami zawartymi na Twojej stronie?
Strona nie posiada rejestracji, opisuje na niej tylko PP uwzględniając czynniki, które dla mnie są "krytyczne" (najważniejsze przy wyborze PP) czyli produkt, prowizje i to jakie są możliwości promowania danego PP. Na każdej podstronie są "przykładowe kreacje bannerowe" po kliknięciu w banner przechodzisz na stronę prowadzącego program i najczęściej są tam zakładki rejestracji do PP. Jeżeli nie byłoby takiej zakładki co czasami się zdarza przejrzyj platformy afiliacyjne: Tradedoubler, Zanox, Novem, ProPartner i Afilo
Ok dzięki poczytam sobie:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam jakiegoś serwisu do wymiany banerków bądź PP.": - SZUKAM SKLEPU DO WYMIANY TOWARU. - Szukam jakiegoś zajęcia - Szukam jakiegoś pomysłu na biznes - Szukam cennika aktualnego jakiegoś dystrybutora IT - Szukam pomysłu na otworzenie jakiegoś biznesu
• Strona 1 z 1
|
|