Szukam kontaktów za granicą, kogoś, kto ma kontakty do dużych sieci, hurtowni środków czystości- szczególnie południe Europy i kraje dawnej WNP.
Czekam na propozycje.
biuro@nanopolska.pl
|
Szukam kontaktów eksportowych-duże firmy dystryb. śr. czyst. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Szukam kontaktów za granicą, kogoś, kto ma kontakty do dużych sieci, hurtowni środków czystości- szczególnie południe Europy i kraje dawnej WNP.
Czekam na propozycje. biuro@nanopolska.pl
Wszystkich zainteresowanych polecam własną osobę do nawiązania kontaktów w Niemczech. Sam jeżdżę po Niemczech, kupuję, przywożę do Polski z fakturą niemiecką. Koszt już od 100 zł od przesyłki. polecam. Zainteresowane osoby niech piszą na : gabi71@interia.pl. Posiadam szerokie informacje na temat zakupu w Niemczech w sklepach sprzedaży fabrycznej, tzw.: OUTLETS, praktycznie z każdej dziedziny. NP.: Bardzo tanie kosmetyki, pasty do zębów znanych marek itp. Pytajcie na maila odpowiem. Zapraszam do współpracy.
Witam serdecznie
Firma moja zajmuje sieposrednictwem w zakupie odziezy na terenia niemiec. Mam dziesiecioletniedoswiadczenie w branzy tekstylnej. Chetnie pomoge i wprowadze panstwa w swiat mody,otwoze drzwi do renomowanych hurtowni producentöw odziezy chinskiej,wloskiej i niemieckiej. Do moich uslög nalezy : nawiazywanie i poszezanie kontaktöw z hurtownikami , zaköp i dostawa towarüw Obojetne czy macie panstwo juz dzalalnosc czy niesiecie sie z zamiarem jej otwarcia. Moje kontakty i doswiadczenie pomoga napewno w realizacji wielu planöw .
|
|