MISJA to nie tylko wyprawy w kosmos, czy do wnętrza ziemi. MISJA to też realizowanie PROJEKTÓW , które zostawiają po NAS ślad i satysfakcję, a do tego PRZYNOSZĄ KORZYŚCI majątkowe. PROJEKTY, które składają sie na MISJĘ są pewną innowacją w swoich dziedzinach. Jak każda MISJA, tak i ta ma swoje niebezpieczeństwa. Największym z nich NIE TO , CZY SIĘ NIE POWIEDZIE, ale TO KIEDY SIĘ POWIEDZIE. Czy kiedykolwiek BRAŁEŚ SIEBIE POD UWAGĘ jako człowieka biorącego udział w MISJI ? Musisz odpowiedzieć SOBIE na trzy pytania:
1. Czy JESTEM gotów podjąć WYZWANIE ?
2. Czy JESTEM gotów ZAINWESTOWAĆ swoje doświadczenie i pieniądze ?
3. Czy JESTEM gotów przyjąć KORZYŚCI płynące z MISJI ?
Jeśli choć na jedno pytanie odpowiedziałeś nie, lub wahasz się, to znaczy , że nie nadajesz się do MISJI. MYŚLISZ hm..- powiedz MI co to za MISJA, to ci odpowiem czy wchodzę, czy nie. Już Ci odpowiadam - jeśli liczysz na szybki zysk, wybierz inną drogę, ale jeżeli jesteś już niezależny i szukasz kolejnych możliwości Swojego Rozwoju i lokowania Swoich pieniędzy, to dowiedz się, że : PIERWSZY PROJEKT TEJ MISJI TO ... ( tu musisz mnie zrozumieć, że nie przedstawię go na szerokim forum ). NAPISZ do Mnie, zacznijmy rozmawiać o MISJI, a wtedy okaże się czy na pewno twierdząco odpowiedziałeś na trzy pytania.
ZEGAR CZASU TYKA
e-mail gregor@aol.pl