|
Szukam od zaraz pracy zdalnej |
Szukam od zaraz pracy zdalnej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Od zaraz poszukuję pracy zdalnej. Znam język angielski i włoski, biegle obsługuje komputer oraz system operacyjny Windowsa, poruszam się biegle w pakiecie Office. Posiadam wiedzę w branży IT oraz informatycznej (podstawowej), znam rynek zagraniczny i jego "klientelę",przez 17 lat pracowałam w międzynarodowej gastronomii, hotelarstwie oraz turystyce, orientuję się w dekoratorstwie wnętrz. Ponadto mam doświadczenie jako Office Manager oraz Project Manager (projektów internetowych) dla Polski oraz Anglii i jestem szybko pisząca na klawiaturze. Jestem osobą lubiąca ludzi, komunikatywną, pracuję od wielu lat w bezpośrednim kontakcie z klientem. Jestem dyspozycyjna od zaraz, nie mam zobowiązań. Prosze o propozycje
To nie jest dokładnie to,czego szukasz ,ale jeżeli chcesz zarobić dodatkowe pieniądze bez wychodzenia z domu to polecam program partnerski . Wejdź na stronę szybkafaktura i na dole wejdź w program partnerski ,tam wszystko będzie opisane .Ja już się zalogowałam i zarabiam .Spróbuj ,może Ci się spodoba taki sposób.
ja tez polecam :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam od zaraz pracy zdalnej": - Szukam pracy zdalnej, - Szukam zdalnej pracy - Szukam pracy zdalnej: administrator, redaktor - Szukam pracy zdalnej/pracuję solidnie i szybko - Szukam Zdalnej Pracy: [Grafik/MovieMaker/Webmaster/Reklama]
• Strona 1 z 1
|
|