Czyli wszyscy teraz powinni uwierzyć bo Ty byłeś w fabryce i Ty widziałeś, że felgi te produkowane są dla VW. Pomijam fakt, że chcesz je sprzedać a więc musisz je jakoś atrakcyjnie przedstawić.
Wymieniłeś kilka certyfikatów - jednak jaki to ma związek z tym czy one są produkowane dla VW ?
To, że fabryka wystąpiła o ich nadanie? No super pomijam fakt czy te certyfikaty są autentyczne - zdarzyło mi się już 3 krotnie kiedy przyłapałem fabryki na tym, że posługują się certyfikatami nigdy im nie nadanymi.
Powiem Ci tak - z 5 lat temu robiliśmy duże obroty na amortyzatorach, kłamaliśmy tak samo ludzi, że są robione fabrycznie dla Seata - nie robiliśmy przypału że VW - sciagnelismy sporo pudeł tego - sprzedawalo się dobrze - teraz juz się nie oplaca ciagnać tego z 30% marża mojemu odbiorcy. Teraz już trzeba coś nietypowego ściągać ( przemysł, chemia).
Może nie zauważyłeś jednak poziom tego forum jest troszkę wyższy niz myślałeś i ktoś zadał Ci niewygodne pytanie na które nie umiesz i nie będziesz umiał odpowiedzieć -
mianowicie na jakiej podstawie mamy Ci wierzyć?
Równie dobrze mogą mi ludzie wierzyć że te felgi co bym im znalazl byłyby produkowane dla:
-BMW
- OPEL
-MERCEDES
Jeśli ktoś poszukuje seryjnego producenta dla innej marki niech napisze na jakiej - też takiego znajde i powiem, że widziałem jak je produkują.