hehe, coś chyba Malutka się obraziła i stwierdziła , że nikt nie zasluguje na felgi od VW:) Nie bedzie pisać z chołotą - najlepiej ich wszystkich zbanować - i zabronic wypowiadania sie w jej postach.
A co nie będą przeszkadzać chamy.
|
Szukam odbiorcy felg aluminiowych - hurt |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
hehe, coś chyba Malutka się obraziła i stwierdziła , że nikt nie zasluguje na felgi od VW:) Nie bedzie pisać z chołotą - najlepiej ich wszystkich zbanować - i zabronic wypowiadania sie w jej postach.
A co nie będą przeszkadzać chamy.
ja juz sie nawet bałem ze nas wpisze na swoją ,,szłorc-liste"
Nie obrazilem sie na kolegow bo nie ma o co. Raczej tylko wspolczuc nadmiaru czasu i marnowanej inwencji, ktora moznaby spozytkowac na innych polach - a tak krecicie sie tylko na forum jak to przyslowiowe g...... w przereblu. Przeciez wiadomo, ze rozmawiajac tutaj na forum niczego Wam nie moge udowodnic wiec po co te retoryczne pytania. Wpisanie na "szlorc-liste" tez nic nie da, bo wszyscy oprocz wlasciciela owej listy widza co piszecie - to sie mija z celem. Martwie sie troche, bo kozaczycie, jedziecie z ludzmi jak z .........., zadajecie "niewygodne" pytania i sprawia Wam satysfakcje, jak ludzie sie z Wami zra - mam nadzieje, ze macie co do garnka wlozyc i macie same sukcesy w zarabianiu pieniazkow. Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
alez mozesz kika ,mozesz nam udowodnic
firma ,która obraca kontenerami ,a kontenerami felg VW w szczególności ma : adres ,siedzibę telefon magazyny piekne sekretarki przystojnych prezesów sliczne limuzyny z przyczajki to mozna komuś cegłę sprzedac dlatego jestes smieszna i niewiarygodna i dlatego mozesz a nie musisz niczego udowadniac nie jestes pierwsza osoba na forum ,któa usiłuje robic wrazenie miałem juz oferte na spodnie po 40zł ,które juz w hurcie ( 10 sztuk ) sa po 15 zł na koszulki po 40zł ,które kosztuja w detalu 25zł wiec i felgi przetrzymam jedna prośba : ,,gupoty "mozesz pisac ,to ci gwarantuje konstytucja - masz wolnosc słowa ale nie trac wdzięku i nie schodz ponizej pewnego poziomu dyskusji ,bo ci sie zmarszczki zrobią i bedziesz wygladać jak ....... ( tu słowo wulgarne powszechnie uznane za obrażliwe ) nie bądz śmieszna w swoim zadęciu ze ,, się z ciebie smieją " gdybys sama przeczytała ,co napisałaś ,to byś sie tez turlała jak przysłowiowy beret śmiesznijszy od ciebie był tylko kolo ,który twierdził ze kupi towar bez kasy ,bo mu kolega prowadzi faktoring w ameryce ach te wielkie interesy
prosze o cennik i zdjęcia laszenko@wp.pl
Kolombo999, nie wchodzę w dyskusję miedzy Wami, ale mógłbyś zauważyć, że Kikawacorp to on, a nie ona, więc mówienie do mężczyzny "malutka" dziwnie wpływa na ocenę Twojej osoby. ;-)
Po pierwsze Jest to bardzo proste do udowodnienia - niestety brak wiedzy powoduje ze piszesz takie bzdury. Proszę napisz mi co to jest authorization letter(jak nie wiesz to poszukaj w google zebyś nie zrobił z siebie jeszcze więkrzego idioty) Po przestudiowaniu odpowiedz czy faktycznie to co napisales powyżej jest prawdziwe. Po drugie Co oznacza termin "niewygodne pytania"? Jeśli nie masz nic do ukrycia i zarzucenia sobie to powinienes umiec odpowiedziec na kazde pytanie. Kolombo ma rację, że nie brakuje tu geniuszy chcących sprzedać działkę na marsie. Choć może jedna uwaga może mi wierzyć lub nie ale są Chinczycy którzy wyśla mi towar na termin nawet do 20 dni po odebraniu towaru - jednak oczywiscie nie jest to nowa firma ktora mnie nie zna kompletnie a staly partner w interesach.
tak kochany ? ,a mianowicie w jaki sposób wpływa? a poza tym to jak ktos sam na siebie mówi ,,kika" to moze własnie to ,,świadczy " jak rzucam menelowi 2 zeta na flaszkę i mówię ,,wypij kochany za moje zdrowie " to wcale nie ,,świadczy " ze mam go zamiar wząc do łozka widze ze ci się jak Jasiowi ,,wszystko z d.. kojarzy " kochany
Kolombo999, bardzo niemiły jesteś.
Źle wpływa ze względu na to, że najwidoczniej masz problemy z rozpoznaniem płci, nic złego nie ma w tym, że piszesz do faceta "malutki", ale nie "malutka". :-) Poza tym to, że ktoś ma nick Kikawacorp nie oznacza, że jest kobietą, bo możliwe, że tak nazywa się firma tego użytkownika. :-) I naprawdę nie musisz tak reagować na jedną, trafną uwagę, którą chciałem tylko uświadomić Cię, rzucając do mnie kilkoma kontrargumentami Kochaniutki. :-) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru, LB
pstóra jak wracałem z sierpniu z Włoch ,to po drodze w Pradze ,wołały holki za mna Milaczku zreszta tak na na drugie i wcale nie mam problemu z rozpoznawanie ,,pci' tylko to ze ktos ma jajka ,to jeszcze nie oznacza ze jest facetem tak sie teraz porobiło a z tym ,,malutka " to poczytaj dokładnie to może ,,zrozumisz " to miał byc zart ,zart ,to takie cós co jest śmieszne ,gra słów , brak przecinka ,,zaluzja " takie co nie wiesz o co chodzi przeczytaj jeszcze raz ,skumaj ,to pogadamy
Kolombo999, dla mnie to rybka, z jakiego powodu pisałeś "malutka", bo to mało istotna kwestia, którą poruszyłem tylko dla uświadomienia Twojej osoby, jednak mógłbyś się przyznać do tego, że po prostu popełniłeś błąd, bo to nie była tylko "malutka", ale po prostu zwracałeś się do niego jako do kobiety (zrobiłaś etc)
Pozdrawiam, LB
dlaczego jak ktos nie ma nic do powiedzenia madrego w sensie merytorycznym zaczyna czepiac sie szczegółów. Czy to do cholery jest forum gramatyki jezyka polskiego??????
ktoś mądry kiedys powiedział
,,jak nie mozna zaatkować czyichś myśli ,to się atakuje człowieka " mamy tu typowy przykład tego ,że jak nie ma argumentów do dyskusji to sie czepia czy facet jest malutki czy malutka odpowiem szczerze : nie wiem czy jest malutki nie sciągałem mu galotów czy jest malutka ,tez nie wiem i jest mi to wszycho jedno ale w jednym masz racje zajmowanie sie głupotami ,to pasjonujące zajęcie moze się kiedys za to wezmę a swoja droga ,jaka ta młodzież teraz w tym liceum ,,mundra" chyba ma średnia 4,84 co Łukasz ? jak sie bedziesz dobrze uczył to dostaniecz czerwoby pasek na świadectwie
Kolombo999, ja nie wchodzę w Tobą dyskusję i nie jestem żadną ze stron. Nie atakuję ani Twoich myśli, bo masz dużo racji w tym co mówisz, ani Twojej osoby, po prostu zauważyłem pewien detal i o tym napisałem. Nie rozumiem po co reagujesz tak nerwowo. :-) Poza tym nie wiem co to za różnica czy miałem "czerwony pasek" w liceum czy go nie miałem, hehe.
Pozdrawiam, LB
i niech tak zostanie
|
|