|
Szukam odbiorcy felg aluminiowych - hurt |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Wracajac do sedna sprawy czy kikawacorp laskawie odpowie mi co to jest authorization letter for brand name?? i na drugie pytanie zadane w poprzednim poscie adresowanym do nich??
Przez weekend nie ogladalem forum - pan "Ch" oraz pan "dedektyw" uprawiali w tym czasie onanizm forumowy, samogwalcac sie swoimi, w ich mniemaniu, celnymi uwagami, cietymi ripostami oraz ogolnie rozumiana pseudo-elkowencja. Tez chcialbym umiec sklejac takie rymy ale niestety moje niskie iq mi na to nie pozwala. Nie wiem czym sie teraz zajmujecie, ale na pewno jako dziennikarze sledczy "Glosu z przerebla" odnieslibyscie sukces. Pozdrawiam.
馬鹿につける薬がない。
i tu się muszę zgodzić z przedmówcą :
riposta blada ,cienka porównania z ,,gównem z przerębla ,onanizm ..... takie z pod budki z piwem elokwencja na poziomie nawalonego menela IQ nie za wysokie ,raczej mało zachwycajace tak ,w tym ustępie zgoda widzisz ,jak się chce to mozna dojśc do zgody malutki
Ciesze sie bardzo, iz osiagnelismy konsensus. Mam zatem nadzieje na koniec tej dyskusji. Pozdrawiam
Ty no ale ciagle nie odpowiedzieliście mi na zadane pytania - skoro zaczeliście temat miejcie godnosc i doprowadźcie go do końca. No nie mowcie mi że sie obraziliście za to że nie dalem wam sie w konia zrobić.
Mr. Chandler, co do forsowanego przez Pana AL moge wystawic (za $40.00 :-)) w ciagu 20 minut dla kazdego produktu kazdej marki (brand product or brand name). Jezeli rozmawiamy o powaznym biznesie prosze o bardziej wiarygodne i scisle informacje. A jezeli jest Pan tak powaznym biznesmenem to juz dawno powinien wiedziec ze istnieje cos takiego jak "Letter of authorization for application of factory inspection" i mozemy zaczynac. Pozdrawiam, Mike
Chwila bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem - mam rozumieć że wystawisz mi (w sumie nie mi bo to bardziej dostawcy zadanie) AL za 40 dolarow. Pytanie po co mi to jeśli to będzie fake?
Czy uważasz mnie za kogoś kto by nie sprawdził wiarygodnośći takiego papieru? Widziałem już różne cuda ale to troche jak byś oferował że dasz mi certyfikat na to że moge być właścicielem VW - możesz go załatwić za 40 dolarów tylko co on jest wart jeśli jest fałszywy?? Czy sądzisz, że celnicy dochodzą czy to Tobie dali taki dokument czy też sam go podrobileś? Letter of authorization for application of factory inspection - super - tylko jedno ale...:) Sprawa dotyczy 600 felg - uważasz, że warto?
Wcale nie uwazam ze nie sprawdzisz autentycznosci, ale jezeli sie juz tak uparles na authorization letter to tylko odpowiedzialem. A co do autentycznosci tego 'kwitka' to z pewnoscia doskonale wiesz ze przepchnal juz mnostwo towaru przez nasza granice :-)). Czy uwazam ze warto? Otoz tak, zawsze to robie a kosztami obarczam sprzedawce (po zakupie towaru). Ale masz racje, 600 felg troche za malo, ale zrobilem to np z 200K sztuk towaru. Pozdrawiam, Mike
hehhe, czasem trzeba pokazac to ludziom co chca zobaczyc - jednak ciagle to jest na zasadzie "nosil wilk razy kilka -ponieśli i wilka".
prosze o zdjecia i cennik felinio@interia.eu
Jednak widac prawda jest powiedzenie ze glupich nie sieja tylko sami sie rodza, ciekawe czy przeczytal choc posty. w tym watku, jesli tak to ...a zreszta jak mawiaja amerkanie "You can not fix stupid" wiec robcie co chcecie - ciekawi mnie czy sa juz pierwsze ofiary glupot wyczytanych na tym forum, czyli importerow podrobek itp.
[quote="kikawacorp"]Witam. Wysylam cennik FOB Shanghai na mail. Felgi sa dobrej jakosci, do kontenera wchodzi 600 sztuk prosze o oferte ramadan15@wp.pl
siema prosze o zdiecia i cennik felg Jaro503@vp.pl
prosze o fotki i cennik zawpaw3@wp.pl
Witam,
milo poczytac ciekawe dyskusje, nawet jesli nie zawsze sa konkretne i na temat. Ale mimo wszystko ciekawi mnie ta oferta. Prosze o troche informacji na gl-traders@wp.pl A czy koledzy podziela sie informacja na czym polega ten letter of inspection? Czy to jest zlecenie dla firmy inspekcyjne o sprawdzenie fabryki? Jakie procedury polecalibyscie przy zamawianiu towaru. Inspekcja towaru, zgodnosci ze specyfikacja, plus inspekcja zaladunku? Czy to daje jakas pewnosc ze nie dostaniemy towaru wybrakowanego, uszkodzonego etc? pozdrawiam
|
|