|
Szukam odbiorcy felg aluminiowych - hurt |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam. Wysylam cennik FOB Shanghai na mail. Felgi sa dobrej jakosci, do kontenera wchodzi 600 sztuk (16 calowe).
prosze przeslac cennik i zdjecia felg na: fordon@gmx.de dziekuje.
Witam
Sciagne taki kontener za 5000 netto dla mnie +koszta. Nie musi byc jak tu jeden rozmiar moze byc kilka. Dodam ze shanghai jest najdrozsza prowincja w Chinach - nie znam tamtych cen ale na 100% nie sa atrakcyjne jak na chiny.
Proszę o ofertę ze zdjęciami oraz cenami z kosztami transportu, cła etc. na e-mail: biuro@martom.com.pl lub l.bazarewicz@martom.com.pl. Możemy być zainteresowani długoterminową współpracą w ilościach hurtowych oraz dystrybucją na terenie całego kraju. Posiadamy odpowiednio wyszkoloną kadrę oraz szerokie kontakty w branży.
Pozdrawiam, LB
Prosił bym o przesłanie cennika i fotek jeśli była by taka możliwość i proszępodać cene transportu kondzi18@poczta.onet.pl
Fabryka, ktora to robi, produkuje felgi dla duzych fabryk samochodow, miedzy innymi VW. Ceny sa dobre za te jakosc wyrobu. Oczywiscie mozna wszystko dostac taniej, szczegolnie w Chinach, gdzie nie znaja pojecia, ze "sie nie da zrobic". Stad biora sie wynalazki typu mieso z kartonem, zabijajaca pasta do zebow, zabawki rakotworcze itp. Ja proponuje dobry produkt za wzglednie dobra cene.
Jeszcze jedno male sprostowanie. To, ze do kontenera wchodzi 600 sztuk felg 16-sto calowych nie oznacza, ze sa tylko takie felgi. Ta liczba sluzyla do zobrazowania minimalnej ilosci zamowienia. Jesli felgi beda mniejsze - wejdzie wiecej, jesli wieksze - wejdzie mniej. Pozdrawiam.
1. Czy na tych felgach bedzie znak VW? Jeśli tak to życze powodzenia. 2. W jaki sposób chcesz komuś udowodnić, lub na jakiej podstawie ktoś ma uwierzyć ze felgi te robione są dla VW? Na zasadzie, że powiedziałeś że są robione. A więc ja moge wam ściągnąć felgi robione dla Mercedesa, BMW , Audi .... i w miejsce kropek wstawcie sobie cokolwiek chcecie jeśli poczujecie się lepiej. Nie dajcie się zrobić w konia. [/b]
Nie myślcie, że bronię Kikawacorp, ale to, że pisze, że fabryka z której kupuje felgi produkuje również towar dla VW, nie oznacza, że na felgach będzie logo VW, a może świadczyć, o ile to jest prawda, o jakości towaru. A co do zaufania, każdy chyba na własną odpowiedzialność, bo ryzyko na pewno jest, chyba, że Kikawacorp ma jakieś wiarygodne certyfikaty.
Pozdrawiam, LB
A co maja Ci napisac - ze to jest chinska fabryka jakich sa setki?
Piszesz ze robione są dla VW, i niech sie ludzie cieszą. Ja napisałem ze moge zaoferować dla Audi, BMW, ... i dopiszcie sobie co chcecie zeby się uświadomić o wysokiej jakości towaru. To jest temat rzeka, zrozumcie ze potentat jak VW oczywiście robi w chinach wiekrzość częsci, jednak na ogół to otwiera swoją fabrykę a zeaden chinol nie bedzie ryzykował sprzedarza 600 felg by stracic kontrakt - troche rozsadku !!!
Oczywiscie, ze nie bedzie. To, ze firma jest podwykonawca OEM nie oznacza, iz wszystkie swoje produkty oznacza logo VW.
Do tej pory staram sie kulturalnie odpowiadac na kolegi pytania, tak tez bedzie i tym razem . Kolega sie ze mna nie skontaktowal, nie poprosil o katalog, ceny, szczegoly, nie przejawia zadnego zainteresowania tematem. Tymczasem wypisuje tutaj na forum rzeczy, ktore maja na celu zmniejszenie zainteresowania moja oferta. Nie wiem dlaczego - chyba dlatego, ze on rowniez potrafi "sciagnac taki kontener za 5000 dla niego". Wszystkich zainteresowanych prosze o napisanie maila bezposrednio do mnie lub do kolegi specjalisty.
Otoz tak sie sklada, ze VW ma podwykonawce, ktory oprocz tego sprzedaje felgi pod swoja marka. VW nie ma swojej fabryki felg. To co kolega pisze to niesprawdzone informacje, projekcja kolegi umyslu inaczej mowiac zwykle pierdoly. Pozdrawiam
To jest wklejone z innego slowotoku kolegi..... adresatowi tylko pozazdroscic :)
Witam
Super, że mnie cytowałeś jednak szkoda , że masz problem z odpowiedzią na zadane pytanie, więc powtórze je ponownie. 2. W jaki sposób chcesz komuś udowodnić, lub na jakiej podstawie ktoś ma uwierzyć ze felgi te robione są dla VW? Na zasadzie, że powiedziałeś że są robione. A więc ja moge wam ściągnąć felgi robione dla Mercedesa, BMW , Audi .... i w miejsce kropek wstawcie sobie cokolwiek chcecie jeśli poczujecie się lepiej. Czy tak trudno odpowiedzieć na to pytanie? A co do
To czy pytając się jakie masz dowody na to, że one są robione dla VW zmniejszam zainteresowanie Twoja oferta?
Witam ponownie Pana Ch.
Bylem w tej fabryce, widzialem ich oferte. W katalogach maja informacje, ze sa dostawca OEM dla VW oraz General Motors. Firma dziala na rynku od 1995 roku, produkuje 3 miliony felg rocznie, wyroby posiadaja certyfikaty ISO9002, QS9000, VIA (japonski standard) oraz TUV. Eksportuja do USA, Japonii oraz Europy. Jesli by klamali w broszurach to juz by ich zlapali :). Pozdrawiam. Odnosze takie dziwne wrazenie, iz Pan Ch., nawet jezeli pokazalbym mu zdjecia ludzi w kurtkach z logiem VW wynoszacych z tej fabryki pudelka do samochodu z logiem VW, uznalby to za fotomontaz oraz spisek oraz powtorzyl swoje:
:) Pozdrawiam wszystkich sledzacych te telenowele ;)
|
|