|
Szukam osób do pracy w domu przez internet ! - niezły płaca - strona 2 |
Szukam osób do pracy w domu przez internet ! - niezły płaca
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
co Ty botnet montujesz?
Witam jestem zainteresowany praca dorywcza w sieci jagoda[małpa]brodno[kropka]net
jestem zainteresowa
Jeśli nadal aktualne to proszę o kontakt na xenadx [małpa] gmail [kropka] com
witam wysłałem wiadomość na E-mail z prośbą o dokładne informacje teraz czekam na odp.
Witam wyslalem emaila, ale naprawde warto w to wejsc i czy naprawde mozna cos zarobic. Pytanie do wszystkich ??
Jestem zainteresowany proszę o informacje na mail: kamuflage111(malpa)gmail(kropka)com
jestem zainteresowana tą ofertą :) napisałam maila, proszę o odpowiedź.
Może i w Usa to jest jakis zarobek. Skontaktowałem sie z ta Halina,też myśle co to jest 20zł,można zaryzykowac ale jak przeczytałem to zdanie to miałem dość Muszę podkreślić, ze ja z tych pieniędzy nie zobaczę ani centa. I również nikt z
tych ludzi, którzy wykonywali z tym programem testy. Ja już zarobiłem 14.000.000 dolarów !!! Z programem przestałem pracować po rozesłaniu 27.000 ofert. W tej chwili jestem właścicielem kilku firm, które pracują nad podobnymi programami. Nie zarobi na tym nikt,tylko Pani Halina
jestem chetny prosze info na chomik44@interia.pl
Jeśli wszystko jest legalne i bez żadnych haczyków to dlaczego nie może Pani napisać sama maila albo pogadać na skype czy przez gg? Wyczuwam tutaj przekręt :)
TO JEST DZIAŁ NAWIJANIE MAKARONU NA USZY,NIE WIECIE GDZIE PISAĆ?
kolejna ściema he
Jestem zainteresowana: monryt1 małpa wp kropka pl
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|