|
Szukam osoby ktora posiada zamki dmuchane, trampoliny.. itd |
Szukam osoby ktora posiada zamki dmuchane, trampoliny.. itd
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Jestem przedstawicielem firmy KartCenter. Obecnie budujemy pierwszy w Polsce szutrowy tor gokartowy przy drodze nr 216 między Puckiem a Władysławowem. Otwarcie w najbliższy weekend. W związku z tym, że nasza oferta skierwana jest tylko dla osob pelnoletnich, szukam jakies innej atrakcji dla reszty konsumentów. Poszukuje osoby ktora posiada zamki dmuchane czy cos w tym stylu dla dzieci i mlodziezy do 18 roku zycia. I chciałaby wejsc w współprace. Pozdrawiam
Witam! Proszę o więcej informacji na czym współpraca miałaby polegać i na jakich zasadach. Pozdrawiam.
Widzę dwie logiczne możliwosci współpracy.
1. Wynajmuję od Pana za pewną kwotę sprzęt. 2. Stawia Pan sprzęt obok toru, a zyskiem się dzielimy 50/50. Jeżeli jest Pan zainteresowany to najlepiej będzie się spotkać i porozmawiać na zywo. Pozdrawiam
Witam,
mam do sprzedaży nowy sprzęt dmuchany, to plac zabaw łączący tor przeszkód, sporą zjeżdżalnię i figury zwierząt (byki) - wiejska zagroda (megaland_pl) cena 17 000. Pozdrawiam
posiadam trampoline basen z kulami waterball jaka jest średnia ilośc osob odwiedzajacych Panski park jestem zainteresowany współpracą
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam osoby ktora posiada zamki dmuchane, trampoliny.. itd": - Szukam osoby ktora posiada zamki dmuchane, trampoliny.. itd - Szukam osoby która posiada halę - Dmuchane zamki i slizgawki - zamki dmuchane, cymbergaje, bujaki - teren pod zamki dmuchane nad morzem
• Strona 1 z 1
|
|