|
SZUKAM POMOCY W NAPISANIU BIZNES PLANU, BARDZO PILNY TEMAT |
SZUKAM POMOCY W NAPISANIU BIZNES PLANU, BARDZO PILNY TEMAT
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
ALARMUJE O POMOC BO STRASZNIE CZAS MNIE GONI A NIE MOGE TEGO TEMATU PRZEBRNAC !!!!!! czy ma ktos doswiadczenie w pisaniu zawodowych biznes planow dotyczacych prosperowania firmy eksportowo importowej , inaczej mowiac dystrybutora hurtowego w branzy meblowej na terenie Hiszpanii i inne kraje europy zachodniej, bo wlasnie tam w Barcelonie staram sie o pewne dotacje na rozkrecenie biznesu i prosilbym zyczliwe osoby o pomoc w tym temacie chociażby w jezyku polskim , bo pozniej i tak musze to wszystko przerobic na katalonski , hiszpanski i angielski, dziekuje z gory za pomoc i jakiekolwiek informacje o szczegolach moze jakiegos szkieletu czy zarysu, ......DOPRAWDY JESTEM W DOŁKU !!!
To nie jest takie trudne! Ile masz czasu na napisanie?
Jacek Walewski tel. 601096066
witam, do przyszlej srody mam czas , wlasnie z instytucji dostalem jeszcze male wytyczne i wskazowki czym sie posilkowac wiec dramatu takiego nie ma ale pierwwszy raz w zyciu cos takiego robie wiec mam ciut kolana mieciutkie bo nawet nie wiem od czego zaczac, gdyby cos prosze o informacje na prw, bede czekal na wszystkie wiadomosci prywatne, pozdrawiam serdecznie i dziekuje
Spoko, warto zwrócić uwagę na analizę konkurencji - to ważna część BP. Ponadto, na obiektywne dane z GUS czy na bilans, itd
Jacek Walewski
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SZUKAM POMOCY W NAPISANIU BIZNES PLANU, BARDZO PILNY TEMAT": - szukam pomocy w napisaniu biznes planu - Pomocy w napisaniu biznes planu! - pomoc w napisaniu biznes planu - Pomoc w napisaniu biznes planu - Proszę o pomoc w napisaniu biznes planu
• Strona 1 z 1
|
|