|
Szukam pomysłu na biznes Poznań |
Szukam pomysłu na biznes Poznań
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam was. Przeglądam to forum od okolo 3 miesiecy w poszukiwaniu pomysłu na biznes. Mam do zainwestowania okolo 10 tys zł. Mieszkam 2 km od Poznania. Z wykształcenia jestem elektronikiem. Chciałbym rozpocząć własną działalność i mam nadzieje ze odezwie się ktoś do mnie z jakimś ciekawym pomysłem , a może propozycją współpracy.
jestem z okolic chetnie sie dolacze, niestety nie posiadam sporej gotowki, ale auto, sile robocza, ew. lokal w mojej miejscowosci.
gdzie posiadasz ten lokal ja szukam na wynajem na firme akurat jakiegos
co do firmy to jak co to pisz ja takze jestem z poznania 10000 to malutko wydaje mi sie ale mala firme moze otworzysz
Gostyn - taka miejscowos ok 65km od Poznania, lokal na glownej ulicy ale nie w centrum.
Witam , otwarłeś coś w końcu, napisz maila , możemy coś wspólnie otworzyć, również jestem z zawodu T .elektronikiem a także T.Ochrony osób i mienia, jakąś gotóweczkę posiadam ,mam kilka pomysłów , mieszkam 20 km od Poznania. pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pomysłu na biznes Poznań": - Witam Posiadam 50 tys na biznes szukam wspolnika Poznań - Szukam pomysłu na biznes :) - Szukam pomysłu na biznes - Szukam pomysłu na biznes do 150 000 PLN. - szukam opłacalnego pomysłu na biznes na wsi
• Strona 1 z 1
|
|