|
Szukam pomysłu na biznes w 100 tyś. mieście |
Szukam pomysłu na biznes w 100 tyś. mieście
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Szukam pomysłu na biznes w stu tysięcznym mieście (Koszalinie).Nie mam wielkiego kapitału (na razie) ok.5000zł.Może ktoś mi podpowie co ma szansę w takim mieście? Z góry dziękuję na dobre rady, każdą rozważę.Justyna_K.
Moze jakis sklep -pieczywo,owoce itp, lub mieso i wedliny na to jest popyt moze sie dogadasz jakos z producentem i ci odroczy platnosc za towar ,ja mysle o sprzedazy trumien .Marzena
5000 to ci na papierkowe sprawy i łapówy do sanepidu nie starczy jeli bedziesz chciala miesny otworzyc gdzie chłodnia gdzie lady gdzie towar norze toporki krajalnice fakt jak bys miala z 50000 to bys mogla zacząc myslec w dobrym opunkcie kupa kasy na miesnym wiadomo chłop mięso musi jeść ;) jeśli chodzi o warzywka owoce ok ale tylko wtedy. A biznes pogrzebowy super sprawa ale jak robisz w tym juz troche i cię nie spalą :) bo tam gdzie durza kasa tam oprychy trumny ok ale musisz mieć stolarzy stolarnie a i tak twoje trumny w zakładzie pogrzebowym 2x wiecej kosztuja niż tobie dadza zaklad pogrzebowy który bierze tira trumien placi ok 200zł za jedna a u niego najtańsza ok 1000zł kosztuje wiec jak bys połaczyła trumny z calą obsługą pogrzebu to dobra forsa
dokończe o warzywniaku bo coś mi się wątek urwał musisz zobzczyć kto dostarcza warzywka do stołówek przedszkoli i szkół na stołówki ta osoba jest bosem na tym rynku i zawsze Cie wykosi jak zechce bo on na giełdzie bierze duże ilości no i pracujesz od powiedzmy 2-3 do 10 o ile masz sprzedawców jak nie to zapieprzasz dlużej powiedzmy do 16 o 2 musisz wyjechać na giełdę i zakupy musisz zrobić w zalezbnosci jeszcze od tego ile masz na giełdę chyba że bedziesz brac od chlopów ale wtedy krocie wydasz na paliwo na dojazd i oczywiscie caly dzień straciz warto jest sie zarejestrowac w krusie wuiec co najmniej 1ha kup zawsze mozesz pietruszke koperek i inna zielenine posadzic na wiosne i poczatek lata dobry utarg z takich zielonek jest
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pomysłu na biznes w 100 tyś. mieście": - szukam pomysłu na firme w 45tys. miescie - Szukam pomysłu na interes w małym mieście - Szukam pomysłu na wykorzystanie lokalu w 27 tyś mieście. - Szukam pomysłu na biznes :) - Szukam pomysłu na biznes
• Strona 1 z 1
|
|