|
SZUKAM POMYSLU NA BIZNES W KRAKOWIE |
SZUKAM POMYSLU NA BIZNES W KRAKOWIE
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam. szukam pomyslu na interes w krakowie. ma kapital w wysokosci 100tys zl lecz brak pomyslow. co otworzyc w co zainwestowac?
Witam,
moja propozycja to firma kurierska specjalizujaca sie w ekspresowych przesylkach kurierskich na terenie Krakowa i okolic a takze ekspresowych przesylkach do duzych miast w Polsce. Obecnie sprzedaje bardzo mloda firme z braku czasu na jej dalszy rozwoj Bardzo duzym atutem firmy w stosunku do konkurencji jest profesjonalny wizerunek, ktoremu ufaja klienci. W dzisiejszych czasach poza jakoscia uslug liczy sie rowniez zaufanie potencjalnego klienta. Możliwości rozwoju: Bardzo duza mozliwosc rozwoju na terenie Krakowa a takze okolic. Poza kilkoma duzymi i znanymi firmami kurierskimi w Krakowie ciezko jest znalezc takie, ktore oferuja wysoka jakosc uslug. Jest to pewengo rodzaju nisza, Krakow nie jest nasycony i jest to wielka szansa na duzy rozwoj firmy. Współpraca posprzedażna: Oferuje pomoc przy pozycjonowaniu w google na bardzo znane frazy jak: przesylki kurierskie, kurier krakow, przesylki krakow. Obecnie na haslo kurier krakow firma jest na pierwszej stronie, na haslo przesylki kurierskie na drugiej, ale idzie do gory. Ponadto oferuje kontakty z innymi firmami kurierskimi, przekazanie kilku stalych klientow a takze logo w wersji elektronicznej i material marketingowy: kilka tysiecy kalendarzykow, kilka tysiecy kart rabatowych do rozdawania klientom. Ponadto przekazuje serwis internetowy z systemem CMS (aktualizacji tresci) oraz pomoc przy jego ew. modyfikacji. Chetnie rowniez opowiem o mozliwosciach rozwoju i przekaze kontakty biznesowe do kilku firm kurierskich, z ktorymi firma stale wspolpracuje oraz kilku klientow. Strona firmy: http://www.jampi.pl W przypadku pytan jestem do dyspozycji pod tel. 504 7 2525 8 badz mailem przesylki@jampi.pl
Witam
Moim zdaniem dobrym pomysłem na biznes jest założenie sklepu internetowego. biorąc pod uwagę szybkie kanały dystrybucji można handlować całkiem skutecznie bez zbędnego inwestowania w towar. Koszt stworzenia sklepu, optymalizacji, pozycjonowania powinien zamknąć się w 3000 zł jak dasz 2000 na reklame na poczatek to napewno w szybkim tępie zdobędziesz nowych klientow a 10 000 zostaje Ci na obrót towarem. Cechy charakterystyczne sklepu internetowego to niski koszt utrzymania i male ryzyko, w kazdej chwili tez mozesz sprzedać jeżeli kupisz atrakcyjną domenę. Mogę udzielić dodatkowych informacji. mail: miro24@gmail.com Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SZUKAM POMYSLU NA BIZNES W KRAKOWIE": - Połączyć Pomysl na biznes z Szukam Pomyslu na biznes - Szukam pomyslu na biznes :) - Szukam pomyslu na biznes :) - szukam pomyslu na biznes.... - szukam pomyslu na biznes
• Strona 1 z 1
|
|