|
Szukam pomysłu na biznes w małej miejscowości |
Szukam pomysłu na biznes w małej miejscowości
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie. Mam 25 lat i mieszkam w małej miejscowości (9 000 mieszkańców) i oczywiście jak wszyscy tutaj szukam pomysłu na biznes. Do dyspozycji mam 30 tys. Jakiegoś szczególnego wykształcenia nie posiadam- ukończyłam Liceum Renowacji Zabytków Architektury i posiadam licencjat z Pedagogiki. W sklep nie chce sie bawić, bo co powstanie jakiś to tak dziwnie szybko upada. Mam małą działke (10 arów) z której część mogła bym zaadoptować do swoich potrzeb. Myślałam też nad firmą w domu... tylko pomysłów nadal brak. Proszę o jakiekolwiek rady i pomysły. Pozdrawiam.
Trudno zdalnie doradzać, ale chyba warto oprzeć się o pomysł renowacji zabytków. Z pewnością masz podobne jak Ja zdanie na temat projektów budowlanych w cenie 3000 PLN, takich samych w kilku standardowych wersjach. Może warto by tym paskudnym budynkom nadać wspaniałego stylu dworków i budowli minionych epok. Bynajmniej nie proponuję Ci, żeby zaoferować ludziom burzenie dorobku ich życia i nową budowę domu, ale drobne zmiany związane z nadaniem stylistyki aranżacji zewnętrznej i wewnętrznej? Może do tego plany architektoniczne dworków murowanych i drewnianych?
Temat uważam za ciekawy i rozwojowy. Proponuję kontynuację: Jak to to zrealizować?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pomysłu na biznes w małej miejscowości": - Biznes w małej miejscowości - Pomysł na biznes w małej miejscowości - Pub w małej miejscowośći - DOBRY BIZNES - Biznes w małej miejscowości.Hala i 50tys zł.... - Jaki biznes w małej miejscowości około 4000 mieszkańców
• Strona 1 z 1
|
|