Dzień dobry,
Posiadam kwotę 4.000zł polskich złotych i szukam jakiegoś pomysłu na biznes.
Straciłem wczoraj prace a bezrobotne mi nie przysługuje i potrzebuje coś zarabiać.
|
Szukam pomysłu na biznes za 4.000 tys. nowych polskich zł. |
Szukam pomysłu na biznes za 4.000 tys. nowych polskich zł.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Dzień dobry,
Posiadam kwotę 4.000zł polskich złotych i szukam jakiegoś pomysłu na biznes. Straciłem wczoraj prace a bezrobotne mi nie przysługuje i potrzebuje coś zarabiać.
A co umiesz?? bo wymyślić biznes z którego można żyć, uniwersalny za 4 bańki to ciężka sprawa. Jedyne co mi przychodzi teraz do głowy to handel na targu jakimś warzywem albo ciuchami.
Kup agregat do malowania 5 tys i maluj mieszkania, hale , domy podobno można wyjść na tym
zbytnio to nic nie umie ale szybko się uczę...
Dziękuję,bardzo interesujący pomysł,patrzałem ceny na allegro i rzeczywiście można już za 6000tys. kupić średniej klasy i wydajnosci sprzęt teraz tylko pytanie czy posiadając taki sprzęt znajdę chętnych na taką usługę? Następnie za takie malowanie ile można zarobić? (mniej-więcej) No i takim urządzeniem to jakim rodzajem farby się maluje? -emulsja? Jak ktoś zna może odpowiedz na moje pytania to bardzo bym prosił o podpowiedz... Pozdrawiam
Jesli jestes rowniez zainteresowany dorabianiem na handlu allegro (mozna dorobic sobie pare stow jak nic), poswiecajac malo czasu i wkladu pienieznego to pisz na GG:923978
z tym że do tego malowania to trzeba chyba jeszcze mieć jakiś pojazd do przemieszczania sie no i co za tym idzie odpowiednie prawko. No chyba że już masz to plus dla ciebie.
Samochód mam osobowy i prawo jazdy kat. B. ale ten sprzęt swobodnie powinien wejść do bagażnika ,ew, można złożyć by tylne siedzenia.
Tylko ja się boje najbardziej jednego,a mianowicie czy bym sobie poradził z obsługą i techniką pracy na tym urządzeniu,nie wiem czy jest to skomplikowany i no nie wiem jak by znaleźć pierwszych klientów i no jak to jest,kto kupuje farbę,ile trzeba i jaki rodzaj tej farby jest przeznaczony do tego urządzenia.
Macie może jakieś inne pomysły za mniej więcej taka kasę?
generalnie co sprawy, kto kupuje farbe to juz chyba kwestia dogadania sie z klientem. A skad ich zdobyc? Polecam darmowe portale z ogloszeniami, plus jakies info w lokalnej gazecie. Inna sprawa, ze mozesz takze wrzucic cos takiego na allegro, widzialem juz podobne uslugi tam. Jak zdobedziesz paru klientow, a fachowo bedzie Ci to szlo, to kolejni sie juz znajda. Dobrze zrobiona robota zagwarantuje Ci 3 nowych klientów, o zle zrobionej dowie sie conajmniej 7 potencjalnych klientów. Ale gra chyba warta swieczki, zwlaszcza, ze masz 4 tysie. Tyle bym zaryzykowal!
Kup pare produktow typu LED . ainstaluje je u sasiada, pokazesz mu ze zaoszcedza do 90% na energii elektrycznej. Tearz ten model powiel i masz super bizness.
Moi koledzy zaczeli rok temuinstalowac paski LED w sklepach jako zrodlo swiatla zamiast tradycyjnych systemow . Kapital na start 10.000$ Dzis maja 8 ludzi i kupuja oklo 300 rolek na tydzien, maja srednio 100% na rolce. Sam widisz Calkapeter@gmail.com
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pomysłu na biznes za 4.000 tys. nowych polskich zł.": - Szukam pomysłu na biznes :) - Szukam pomysłu na biznes - Szukam pomysłu na biznes do 150 000 PLN. - szukam opłacalnego pomysłu na biznes na wsi - Szukam pomysłu na biznes w Irlandii
• Strona 1 z 1
|
|