Witam,
Może moglibyście mi doradzić jakby zarobić kasę na grzybach,głownie podgrzybki>?
Znam wspaniałe miejsca grzybowe gdzie w nie długim czasie można nazbierać spore ilości podgrzybka.
Macie jakieś pomysły?
|
Szukam pomysłu na kasę związanego z Grzybami! |
Szukam pomysłu na kasę związanego z Grzybami!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam,
Może moglibyście mi doradzić jakby zarobić kasę na grzybach,głownie podgrzybki>? Znam wspaniałe miejsca grzybowe gdzie w nie długim czasie można nazbierać spore ilości podgrzybka. Macie jakieś pomysły?
Mozę założysz jakąś restaurację lub coś podobnego gdzie specjalnością będą podgrzybki na rożne sposoby serwowane ?
Sprzedaż na Allegro? http://allegro.pl/27986_grzyby.html
mam genialny pomysł kiedys, jak jechałem samochodem przez las, to stał koles z wiaderkiem i sprzedawał w innych miejscach podobnie i to od wielu wielu lat jak kiedyś bedziesz miał okazje jechać samochodem lub PKS - em przez las , to luknij przez szybę i bedziesz miał pomysł co zrobić z grzybami jak ktos bedzie szukał innego pomysł to i jagody sprzedają , pomysłowe ludziki i nie szukaja na forum ale w lesie
Tak ale można zacząć od forum ponieważ w lesie nikt grzybów nie sprzedaje przed sezonem.Dlatego trzeba ułożyć sobie strategie i wiedzieć co robić przed...
w słoiki i do sklepu. Myślę tu o lepszym sklepie, a nie stragan. Może byś założył własną markę ? tak jak łowicz ? bo wkońcu jest kilka set odmian grzybów i drugie tyle sposobów ich przyrządzania. Tyle, że tu już poważniejsza inwestycja się szykuje :).
Szykowałem podobny biznes jednak spalił się jak usłyszałem jakie to są koszta nie mówiąc o sanepidzie ;/
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pomysłu na kasę związanego z Grzybami!": - Szukam POmysłu na kurs? Kasę ? mały biznesik? - Szukam biznesu związanego z Drewnem Płytami drewnianymi MDF - mam kase ale nie mam pomysłu - mam kase nie mam pomysłu. - Mam kasę,miejsce ale nie mam pomysłu
• Strona 1 z 1
|
|