|
Szukam pomysłu na własny interes (i przez internet) |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Proszę o ciekawe propozycje!!!!!!!!!!!!!!!!
:-) Post rozbawił mnie do łez ;-) Może od razu ktoś wpłaci Ci pieniądze na konto???? :)
właśnie... jednak dla pewnej normy przyzwoitości, trzeba trochę wysilić szare komórki
Ludzie pytają o jakieś propozycje a wy klepiecie jedno i to samo. Dziwiłem się tym, którzy chcą jakichś magicznych porad dotyczących rewelacyjnych pomysłów na biznes, ale w końcu od tego to forum jest, żeby porozmawiać. A wy klepiecie jedno i to samo, typu: może otworzyć ci ten biznes, może przesłać ci pieniądze na konto...
Szczerze mówiąc żenada. Jeżeli chcecie sobie takimi postami nabijać liczniki, to to forum do takich nie należy. Nie szukamy tutaj copywriterów tylko ludzi, którzy mogą pomóc, doradzić. Dlatego zastanówcie się następnym razem czy jest sens znowu wbijać 300 znaków i pisać to samo. To świadczy o tym, że tak właściwie to niewiele wiecie, a robicie tylko dużo szumu. Nie dziwi was, że profesjonaliści tego forum nie wypowiadają się przy takich bezsensownych tematach? Może warto wziąć z nich przykład. Pozdrawiam !
heh trochę mnie to śmieszy ;)
mogłeś napisać jeszcze dłuższego posta... w którym i tak nie zamieściłeś ani jednej porady... tak więc zjechałeś "nas" za "nierzetelne" podejście do osoby która zadała pytanie jak i samego siebie. Brawo ;]
"Nie dziwi was, że profesjonaliści tego forum nie wypowiadają się przy takich bezsensownych tematach? Może warto wziąć z nich przykład."
Czytanie ze zrozumieniem drogi Panie :) Zarówno porada dla tych, którzy wciąż beblają jak i tych, którzy tworzą bezsensowne posty :) Jaki wniosek więc z tego płynie? A no taki, że ci, którzy piszą, żeby pisać powinni brać przykład z profesjonalistów, natomiast ci, którzy wymyślają takie tematy, nie powinni się spodziewać jakichś profesjonalnych odpowiedzi. I w tym wypadku mógłbym upomnieć w każdym innym poście, ale Pan, którego post widnieje tu na miejscu numer 2 dobitnie pokazał to o co mi chodzi. Co do samej porady, to polecam zagłębić się w Copywritingu, który niektórym tu świetnie wychodzi, lub poszukać książki o pozycjonowaniu, które obecnie robi furorę w sieci. Pozdrawiam !
Witajcie,
autorowi topicu życzę powodzenia. Dzieciom natomiast dużo słodyczy, bo faktycznie z tego forum zaczynają korzystać dzieciaki, które powinny jeszcze nauczyć się korzystać z for takich jak te. Natomiast nie brać udziału w dyskusjach, które wykraczają za bramy komiksu schowanego pod poduszką. Sam jakiś czas temu starałem się tutaj znaleźć kilka rozwiązań, lecz stwierdzam, że nie jest to łatwe. Przyczyna: "trolle" - napisać, zrobić zadymę i karmić się tym. Nie zostawię w tym miejscu porady, ani pomysłu. Moim skromnym zdaniem, napisanie pytania do forumowiczów w takim stylu to brak szacunku i lenistwo. Pozdrawiam.
Te forum już dawno zeszło na psy... ŻAL
Dam Ci pomysł na WŁASNY interes i jak reflektujesz będzie on przez INTERNET :)
Może być? Nie trać czasu na takich co będą Ci docinać. Zarabiaj ze mną, a oni też się przekonają. kilka słów konkretów: branża wellness, mówi Ci to coś? Sklep internetowy, profesionalne kampanie reklamowe, produkty odrzywcze, odchudzające, kosmetyki itd, nauczę Cie wszystkiego o tym, (taki marketing) każdy z naszej firmy działającej w internecie chętnie doradzi Ci jak najlepiej potrafi a mamy tu świetnych fachowców. Nasza firma, której będziesz niezależną jednostką ma roczny obrót ok 3 miliardów zielonych i rośnie niesamowicie szybko. Więcej powiem Ci jak się do mnie odezwiesz, zapraszam tylko zainteresowanych. To możliwe. :)
|
|