|
Szukam pomysłu!!! |
Szukam pomysłu!!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Trafiłam na to forum, ponieważ znajoma zaproponowała mi współpracę. Ona posiada duży plac (około 1 ha) blisko budującej się obwodnicy. Plac jest do naszej dyspozycji od zaraz, tylko pytanie, jaką działaność można tam założyć. Myślałyśmy o składzie budowlanym lub innym, a także o parkingu dla tirów z pomieszczeniami socjalnymi dla kierowców. Nie wydaje mi sie jednak, żeby to były jakieś rewelacyjne pomysły. Jeśli ktoś mógłby coś zaproponować to byłabym wdzięczna. Pozdrawiam.
Mysle że parking to kiepski pomysł jak już parking to ze stacją benzynową, a włąściwie stacja z parkingiem
Wynająć plac pod stację benzynową a kasę zainwestować gdzieś w centrum miasta. Przy okazji można znaleźć fajnego wspólnika.
Witam
a moze cos takiego prowadze Firme która sprzedaje folie stretch reczna maszynowa JUMBO niezle mozna zarobic ja pani daje 2 maszyny do przewijania stretch i owijania towar i pani kreci folie ja ja odbiream i sprzedaje w pani okolicy stym ze na towar musi pani miec ok 30.000zl to nai mniej jesli jest pani za to poprosze tel 665491000
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pomysłu!!!": - Szukam szukam i szukam... czego? Genialnego Pomysłu - Szukam pomysłu na biznes...ciągle szukam - Szukam pomysłu - szukam pomysłu - Szukam pomysłu
• Strona 1 z 1
|
|