Zainwestuje do 200 tys. zł w dchodowy biznes. Woj Małopolskie
Oczekuje na propozycje. e-mail grzegorzhol (małpa) o2 (kropka) pl
|
Szukam pomysłu - zainwestuje do 200 tys. zł |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Zainwestuje do 200 tys. zł w dchodowy biznes. Woj Małopolskie
Oczekuje na propozycje. e-mail grzegorzhol (małpa) o2 (kropka) pl
[q
witam, a moze tak..
prowadze firme, ktora zajmuje sie cieciem kamienia, glownie piaskowca szukam obecnie nowych rynkow zbytu pomysl na biznes jest prosty, mozna kupowac odemnie wyroby z kamienia (plyty, plytki, parapety, klinkier itp..) po cenach hurtowych i otworzyc wlasny sklad tego typu materialow w jakims wiekszym miescie obecnie tworzymy dopiero siec tego typu skladow wiec szanse powodzenia sa duze bo kamien sprzedaje sie niezle, a ceny u nas sa cenami "prosto z zakladu" wiec posrednikow nie ma
A może jest Pan zainteresowany branżą wellness i fitness...według ostatnich danych jest to branża najlepiej rozwijająca się w naszym kraju, to bardzo proste ponieważ świadomość zdrowego życia i dbania o siebie wśród Polaków jest coraz większa...poza tym coraz bardziej rośnie liczba biznesmenów, którzy płacą wiele pieniędzy za takie przyjemności,gonimy w tej dziedzinie zachód...przede wszystkim przemawia za nami doświadczenie bo mamy już ponad 270 studiów, które otworzyły się pod naszym logo i ponad 4 tyś. urządzeń sprzedanych w kraju i poza granicami(Niemcy, Francja,Anglia,Irlandia, USA,Litwa,Łotwa,Ukraina a ostatnio parę sztuk poszło do samej Moskwy
Można jakieś informacje na ten temat ? Ryszard
witam!
mam parę pomysłów na własny biznes. W pierwszym przypadku dysponuje kwota ok. 40 tys, własnym lokalem i pomysłem małej gastronomii, a dokładnie kebab, zapiekanki, hamburgery, lody, ciastka itd. miejscowość ok 4 tys mieszkańców, przy trasie Kraków-Oświęcim. brak miejsca dla spotkania się młodzieży, jedyną alternatywą staje się "przystanek". w miarę rozwoju poszerzenie działalności o sprzedaż pizzy (również dowóz) drugim pomysłem jest otwarcie sali balowej, w tym przypadku dysponuje kwota 650 tys (ze sprzedaży domu) oraz działką ok 60a. najbliższa sala znajduje sie 10 km z tąd i została już wynajęta na 2 lata, a nie jest duża pomieści ok 150 os. sala dysponowała by własnym sprzętem gastronomicznym, zastawą, oraz innymi potrzebnymi urządzeniami (klimatyzacja itp) może rzucam się z motyką na księżyc ale perspektywa pracy "pod kimś" nie jest dla mnie spełnieniem marzeń, proszę o wnioski, rady, spostrzeżenia na temat moich pomysłów oraz inne propozycje na mały biznes ;)) MTB44
Pomysł dobry lecz aby otworzyć salę z prawdziwego zdarzenia myślę, że trzeba przeznaczyć ok. 1 mln. Ps. Sam się tym tematem interesuję.
|
|