|
Szukam pożyczki |
Szukam pożyczki
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Witam.Szukam pożyczki w wysokości 50000.Moja sytuacja przedstawia się następująco-od 01.11.2009r.prowadzę działalność gospodarczą.jestem w Biku ponieważ miałem zadłużenie w kredycie który już jest spłacony i zadłużenie na kącie.mam zaległości w zus-ie.mam 28 lat.trójkę dzieci i żonę która nie pracuje.obecnie wyjechałem do szwecji aby podpisać współpracę na podwykonastwo.oprócz zaległości w zusie mam jeszcze kilka innych malutkich zaległośći w ratach.oprócz tego spłacam komornika za kursy i szkolenia z firmy z której odszedłem.Proszę o pomoc jeśli to możliwe.nie posiadam majątku ani nieruchomości pod zastaw.opcją jest weksel lub umowa cywilno-prawna
Wątpię, żebyś dostał od kogokolwiek pieniądze mając takie długi. Nie jesteś dla nikogo wiarygodny.
Może odwiedź serwis Kasomat, oni udzielają pożyczek do 2tysięcy złotych i może Tobie też pomogą?
O tyle o ile BIK można by wyczyścić, to pozostaje Komornik i zaległości w ZUS/US.
Nie ma większych szans :(
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pożyczki": - Szukam pożyczki - Szukam pożyczki - szukam pożyczki - Szukam pożyczki - Szukam pozyczki
• Strona 1 z 1
|
|