Witam
Jestem 22 letnim studentem informatyki. Podjąłem swoją pierwszą pracę pól roku temu. Jak wiadomo pierwsza praca nie jest za dobrze opłacana jednak na opłatę studiów, telefonu i biletu miesięcznego (+ drobne wydatki własne) wystarcza. Mam doświadczenie w pracy mobilnej, tzn. spotkałem się już i pracowałem poprzez VNC, NX (FreeNX) oraz VPN. Szybko się uczę, jestem sumienny i na pracę mogę poświęcić od 3 do 7 godzien dziennie (aktualnie robię prawo jazdy oraz studiuję w systemie zaocznym). Pracuję na systemach operacyjnych Windows oraz Linux. Styczność z serwerami również posiadam, sprzętem komputerowym oraz oprogramowaniem (głównie OpenSource). Od pracy nie oczekuję wysokich zarobków, lecz uczciwego wynagrodzenia do wykonywanych obowiązków.
Dlaczego chcę podjąć pracę dodatkową ?
Chciałbym troszkę zaoszczędzić pieniędzy, za które mógłbym spełnić kilka marzeń.
więcej informacji/kontakt:
mail:
flipklip [at] home(dot)pl
flipklip [at] interia(dot)pl
gg: 3652474
Ludzi nie poważnych blokuję lub dodaję do spamu, także nic nie zdziałają te osoby które kontakt wykorzystają do spamowania.
Czekam, tylko na rozsądne i prawdziwe propozycje.
Pozdrawiam serdecznie. ;]
![[zdalna praca] Szukam pracy dodatkowej.](http://www.biznesforum.pl/biznesforum.jpg)