|
Szukam Pracy Przez Internet Dla 17-latka |
Szukam Pracy Przez Internet Dla 17-latka
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Oferty Pracy
Autor
Wiadomość
Witam. Szukam pracy przez internet mam 17 lat , potrafię biegle obsługiwać się komputerem, Kontakt PW.Pozdrawiam
To chyba każdy potrafi .
Napisz czym się zajmujesz , w czym jestes dobry .
Interesuję sie fotografią cyfrową potrafię obsługiwać microsoft ofice, power point.. Byłem adminem forum... Teraz często będę siedział w domu więc szukam jakieś roboty... mogę wysyłać email.. wypełniać ankiety.. i co najważniejsze potrafię się dogadać z ludzmi.. więcej mogę odpisać na gadu 10746665.. Bo nie łatwe jest pisać jest co się potrafi bo zawsze o czymś się zapomni..Pozdrawiam
No juz lepiej ... teraz czekaj aż ktoś coś ci zaproponuje ale wątpie .. Lepiej poszukaj na
praca.pl gumtree.pl i innych Bo rzadko kto czyta oferty "Szukam pracy " skąd jesteś ?
Dzięki.. moze ktoś napisze :). A jestem z łodzi i interesuje mnie tylko praca przez internet. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam Pracy Przez Internet Dla 17-latka": - Szukam pracy przez internet - Mam 16 lat szukam pracy przez internet. - Szukam pracy przez internet - Szukam pracy przez internet!! - Szukam pracy przez internet!!
• Strona 1 z 1
|
|