Witam,
Sam temat mówi sam za siebie,
Poszukuję pracy w domu, ponieważ jestem obecnie w 6 mies. ciąży więc na inną prace nie mam szans ;)
Z góry dziękuję za wszelką pomoc ;)
|
Szukam Pracy - w domu |
Szukam Pracy - w domu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Witam,
Sam temat mówi sam za siebie, Poszukuję pracy w domu, ponieważ jestem obecnie w 6 mies. ciąży więc na inną prace nie mam szans ;) Z góry dziękuję za wszelką pomoc ;)
Witaj Wiolu pozwoliłem sobie wysłać do Ciebie wiadomość prywatną. Tak abyś mogła spokojnie zastawić tym co mogę Ci zaproponować. Do Usłyszenia.
Witam, Markowe a czy ja tez mzoe liczyc na jakąs ofertę od Ciebie, co prawda nie jestem w ciąży ale byłbym zainteresowany dorobieniem paru groszy.
Pozdrawiam.
Jasne że tak czekam na kontakt od Ciebie na gg 3956692
Witam jesli moge wiedziec czego dotyczy konkretna praca w domu prosze o i nformacje, dziekuje i pozdrawiam.
Telemarketer/telemarketerka. Sprzedaż stron WWW prowizja 50zł od klienta. Pokrywamy koszty rozmów. Najpierw nasza firma daje klientowi towar, klient ocenia zgodność i opłaca ją. Prosta i przyjemna praca z domu. gg: 23139585 tel 519599161 (po 17 najlepiej)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam Pracy - w domu": - Szukam pracy w domu - jestem w ciąży. - Szukam osób do pracy w domu przez internet ! - niezły płaca - TYSIACE Z PRACY W DOMU!!!! - Ciekawa oferta pracy - bez ruszania się z domu! - Poszukuję ambitnej osoby do pracy w domu
• Strona 1 z 1
|
|