|
Szukam pracy w internecie-tylko jakieś uczciwej i wypłacalne |
Szukam pracy w internecie-tylko jakieś uczciwej i wypłacalne
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Witam.Mam 28 lat i jestem bezrobotny i szukam pracy w internecie coś w rodzaju przepisywanie tekstów nie wiem czy takie coś jest a jak jest do trzeba wpłacić ileś złotych mnie interesuje jakaś uczciwa i wypłacalna tylko nie żadne klikanie w bannery, reklamy bo to jest ściema ku... co się dzieje w Polsce że nie ma pracy muszą mnie utrzymywać rodzice co jest .Mam wykształcenie średnie mam stały dostęp do internetu mam parę kursów ukończonych takich jak spawanie mig mag i na wózki jezdniowe mieszkam na wsi i ciężko jest z pracą.Ludzie pomóżcie mi najlepiej jest otworzyć jakiś mały interesik.Ja już szukałem w necie przepisywanie tekstów i nic .Proszę o radę.Pzdr
W internecie nie zarobisz bez jakiś naprawde wyselekcjonowanych umiejętności reszta to niskopłatne zajęcia.
W tym nik Ci nie pomoże jeśli sam nie zaczniesz działać.
Skąd jesteś? Nie myślałeś zebrać ekipy 3-10 osób i wybrać się za granicę?
jeśli chodzi o przepisywanie to jest kultowa strona keyforcash com, tylko że tam się dostać ciężko bo wszystkie miejsca zajęte, pozatym nie przyjmują tak wszystkich
sprawdź moje tematy na tym forum, napisałem kilka rzeczy które są pewne
Polecam zainteresować sie serwisem: top-ogloszenia.net/ Aktualnie sporo osób szuka pracy. Dlatego warto posiłkować sie sprawdzonymi serwisami. Top ogłoszenia pozwoliły koledze na znalezienie dodatkowej pracy juz w 3 dni, po kilku dniach korzystania widać że serwis żyje.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam pracy w internecie-tylko jakieś uczciwej i wypłacalne": - szukam uczciwej pracy - szukam uczciwej pracy - szukam uczciwej pracy!!!!! - szukam pracy przez internet( uczciwej) - Oferta uczciwej pracy
• Strona 1 z 1
|
|