|
Szukam producentów altan i mebli ogrodowych |
Szukam producentów altan i mebli ogrodowych
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Nawiążę współpracę z producentami mebli ogrodowych (wszystko co jest z tym związane-czyli od sztachet po altany).Kontakt - 668309328
mam takie kontakty ale co mam ci je za free przekazać ?
nie sztuka wyprodukować sztuka sprzedać (kontakty to ważna część biznesu) masz propozycje ?
Powinieneś kolego iśc na kurs czytania ze zrozumieniem. Ja szukam producentów których wyroby mógłbym sprzedawać. Mam dobry punkt na ekspozycję i umiejętności manualne do montażu. Szukam dostawców elementów konstrukcji altan i mebli od których brałbym elementy i montował u klienta bądź wykonawców, którym szukałbym klientów za pewna prowizję. Jeśli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt. Pozdrawiam.
Co dokładnie Cie interesuje?? Posiadam stolarnię i tartak, coś mógłbym wymyślić :D
Witam
Produkujemy unikatowe grille i wedzarnie betonowe imitujace stare drewno. W Europie raczej nie ma podobnego produktu. Jak cos prosze o kontakt na P/W.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam producentów altan i mebli ogrodowych": - Szukam producentów altan i mebli ogrodowych - szukam odbiorcy mebli ogrodowych - SZUKAM PRODUCENTA MEBLI OGRODOWYCH - szukam producenta tych mebli ogrodowych - szukam mebli ogrodowych impregnowanych zobacz zdjecie
• Strona 1 z 1
|
|