Witam Serdecznie!
Poszukuje Przedstawicieli handlowych (odziez) Prosze chetnych o przeslanie wiadomosci na prv.
Dziekuje
|
Szukam Przedstawicieli Handlowych - odziez |
Szukam Przedstawicieli Handlowych - odziez
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Witam Serdecznie!
Poszukuje Przedstawicieli handlowych (odziez) Prosze chetnych o przeslanie wiadomosci na prv. Dziekuje
Przedstawicieli handlowych w jakim sensie?
Zajmuje sie produkcja i importem odziezy w Bangladeszu.
Szukam przedstawicieli ktorzy pomoga mi znalesc klientow w Polsce. Zaznaczam ze ja nie sprzedaje ubran ani nie tworze nowych kolekcji. Moja firma glownie zajmuje sie produkcja np. Zara firma z ktora wspolpracujemy posiada swoja wlasna kolekcje ktora chce tanio wyprodukowac - my oferujemy swoje fabryki. Dokladnie to samo chce zrobic w Polsce, jezeli jakas hurtownia np. koszul chce wyprodukowac 3000szt. jakiegos wzoru duzo taniej bedzie im to zrobic w Azji. Bangladesz oferuje bardzo podobne ceny do Chin ( zwlaszcza ze ceny w Chinach ida w gore) a lepsza jakosc. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/ana prosze o wiadomosc na prv. jestem nowym uzytkownikiem i nie moge uajwnic swoich danych kontaktowych. Bardzo chetnie przesle oferte na maila. Dziekuje,
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam Przedstawicieli Handlowych - odziez": - szukam kontaktów handlowych - Szukam Przedstawicieli Handlowych - SZUKAM PRZEDSTAWICIELOW HANDLOWYCH - Szukam kontaktów handlowych za granicą. - Szukam kontaktów handlowych z Niemcami
• Strona 1 z 1
|
|