witam, czy mógłby mi ktoś polecić jakąś sprawdzoną agencje reklamową, która oferuje oryginalne produkty w rozsądnych cenach.
Jeżeli ktoś ma jakąś sprawdzona firmę prosiłbym o pomoc,
|
Szukam sprawdzonej reklamy |
Szukam sprawdzonej reklamy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
witam, czy mógłby mi ktoś polecić jakąś sprawdzoną agencje reklamową, która oferuje oryginalne produkty w rozsądnych cenach.
Jeżeli ktoś ma jakąś sprawdzona firmę prosiłbym o pomoc,
To też kwestia tego co akurat potrzebujesz, ale ja moge polecić studio reklamy flashback, projekty były naprawde zaskakujace, ceny ok.
Wcześniej zleciłem projekt plakatu jednej pseudo agencji i przyznam szczerze, że mozna było sie z czego pośmiać i popłakać, a cena kosmiczna chyba za wartosci humorystyczne :)
sprawdzę, dzięki
czekam na kolejne propozycje
polecam usługi projektowe firmy Zienkowicz - reklama i marketing. Przystępne ceny i wysoka jakość projektów, dodatkowo zajmują się reklamą na samochodach, aktualnie jeden z tańszych i skuteczniejszych sposobów na reklamę firmy.
Polecam wizytówki multimedialne.... :) Ceny przystępne, doskonała jakość, niekonwencjonalne i nowoczesne
CD-Business Card
zainteresowanych zapraszam na gg 1660236
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szukam sprawdzonej reklamy": - POSZUKUJĘ SPRAWDZONEJ PRYWATNEJ POŻYCZKI - szukam reklamy - Szukam taniego pozycjonowania oraz taniej reklamy - Reklamy - Reklamy>>>
• Strona 1 z 1
|
|